мъжете не понасят

Жените често имат сходно поведение в определени ситуации. Това прави възможно категоризирането им в няколко основни групи. Разбира се, това важи и за мъжете, но днес ще ви представим онези навици на дамите, които мъжете не понасят. Ама никак.

Всички жени си мислим, че мъжете харесват всичко в нас, затова и се влюбват бързо. Обаче не се замисляме какво всъщност ги отблъсква от нас още по-бързо. Сега ще изброим 9 неща, които повечено мъже не понасят в жените, предават от actualno.com. Генерално и почти без изключения!

1. Начинът на хранене – мъжете не понасят жени, които се хранят оскъдно и винаги, когато са на ресторант избират да си поръчат зелена салата с авокадо и чаша вода. Повярвайте, дами, никой мъж не се интересува как точно поддържате фигурата си, въпреки че държат на нея. Не е нужно да демонстрирате всеки път, че се храните много здравословно. Понякога си позволявайте вкусни ястия и се отпуснете, все пак сте на романтична вечеря, не на лагер за отслабване.

2. Прекаляването с грима – няма мъж, който да харесва това, че жената е прекалила с изкуствените мигли, яркото червило и плътния фон дьо тен. Мъжете харесват жени, които се грижат за външния си вид, но не го крият под един пласт грим. Никой мъж не обича да не може дори да целуне жената до себе си, за да не ѝ размаже червилото.

3. Драматизирането – жените са кралици на драмата и всички знаем това. Нещото, което може да вбеси всеки мъж, е драмата, изникнала от НИЩОТО. Мъжете имат нужда от спокойствие, не от жените, които все още се цупят за щяло и нещяло, което говори за всичко друго, но не и за зрялост.

4. Женските срещи – мъжете се страхуват от женските срещи, в които жената до тях се вижда с цял куп нейни приятелки. Всеки мъж знае, че на тези срещи е обсъждан от А до Я и няма какво да направи по въпроса. Често приятелките са подстрекатели на най-различни налудничеви идеи, които след това рефлектират върху самия него.

5. Връщането към миналото – няма мъж, който да обича някой да се рови в миналото му. Жените обаче държат да знаят всичко за миналото на един мъж преди всяка сериозна връзка. Най-вече се ровят в миналия им любовен живот, бройката на жените, които са имали и какво ли още не. Мъжете обаче не разбират това какво общо има със сегашните им взаимоотношения и ненавиждат да отговарят на такива въпроси.

6. Липсата на домакински навици – мъжете не държат да имат всеки ден топло предястие, основно и вкусен десерт. Обаче обичат от време-на време жената до тях да ги глези с нещо вкусно. В днешни дни много жени се разграничават от всякакви домакински и кухненски задължения. Мъжете не разбират това и със сигурност ще се замислят дали жената до тях, която не иска да припари до кухнята, е жената, с която трябва да прекарат целия си живот.

7. Бездействието – никой мъж не е длъжен да издържа жената до себе си на 100%. Има жени обаче, които се възползват от партньорите си и цял ден се разхождат нагоре-надолу с приятелки и по салони. Това е нещо, което мъжете не разбират и не понасят. Как може да има жена без никакви интереси, мечти и цели? Мъжете се възхищават на дейни жени, които знаят какво искат от живота.

8. Мрънкането за брак – мъжете не обичат да им казват кога трябва да направят най-важната крачка в живота им. Повярвайте, дами, когато са готови – сами ще ви предложат брак. Ако не го правят, то или вие не сте жената или той все още не е на тази вълна. Имайте търпение!

9. Близостта с майка ми – особено, когато жените разчитат на всеки един съвет на майките си и каквото кажат те – е закон за тях. Мъжете не обичат майките на жените до тях да диктуват личния им живот. Разбираемо е защо!9 мита за бременността, в които мъжете вярватБременността е период в живота на жената, за който не можеш да бъдеш изцяло подготвен, тъй като има …Oct 28 2019skafeto.comСоциален експеримент: Възползват ли се мъжете от пияни жени?Специалисти от рехабилитационна клиника „Centro Europeo Neuraslus“ провежда един социален експеримен…Oct 25 2019skafeto.com


loading...