тези професии

Мъжете и жените имат различно поведение, но се оказва, че понякога то не е толкова непредвидимо, колкото смятаме. Когато става дума за изневяра, тя се определя от множество фактори и обстоятелства, но въпреки това мъжете с тези 5 професии изневеряват най-често.

Има мъже, които изневеряват просто за забавлението. Други бягат от проблеми у дома. Каквато и причина да имат, човекът до тях винаги остава наранен и е поставен пред огромния избор – дали да остане или да потърси щастието си някъде другаде, предават от actualno.com. Всеки сам избира как ще живее живота си. Някои жени прощават повече от веднъж, а други дори да е станало само веднъж, никога повече не се връщат в тази връзка. Няма правилно или грешно – има различни ценности. Ето какво работят мъжете, които изневеряват най-често:

1. Шофьор
Мъжете, които прекарват повечето време в годината в път, са и тези, които често изневеряват. Те се откъсват от дома, което понякога им дава лъжливо чувство за свобода и необвързаност. Именно по тази причина търсят топлина на друго място, макар че добре осъзнават колко неправилно е това. Когато се върнат у дома, не се чувстват особено гузни, просто защото изневярата е станала отдавна и далеч, толкова че дори не си струва да се говори за нея. Или поне това опитват да внушат сами на себе си.

2. Счетоводител
Оказва се, че професиите, в които няма почти нищо вълнуващо и непредвидимо, се отразяват зле на мъжете. Те се опитват да намерят тръпка и нещо вълнуващо по друг начин. И именно за това избират изневярата. Опитват се да се почувстват значими и да внесат малко адреналин в скучното си ежедневие. Гузната им съвест обаче е нещото, което ги карат да спрат и да се замислят. Често не им дава мира и накрая признават всичко на половинката си. В крайна сметка намират хобита или нови начинания, свързани с адреналин, които заместват нуждата им от изневери.

3. Бизнесмен
Шефовете, ръководителите на големи компании и отдели, бизнесмени – наречете ги както искате, но ще ги познаете по скъпия парфюм, тъмния костюм и винаги строгия поглед. На пръв поглед те имат всичко – успешна кариера, скъпа кола, красива съпруга и възможност да пътуват навсякъде по света. Много хора обаче търсят още, дори да имат всичко. Това е в кръвта им! Истината е, че често пъти мъжете на ръководни позиции се радват на внимание от най-красивите жени в бранша. Това ги изкушава и те действат, без дори да се замислят. Властта си има своите ползи и те държат да се порадват на всяка една от тях.

4. Адвокат
Адвокатите имат страхотни умения в професията си, които обичат да прилагат в личния живот. Да речем, че лъжата не им е чужда и играта с думи е силната им страна. Мъжете с тази професия могат да накарат всеки да повярва в тяхната истина с правилните аргументи и правилния подход. Именно по този начин убеждават обектите на тяхното желание и успяват да заблудят жената, която ги чака вкъщи. Почти никой никога не разбира за тайните дела на мъжете с тази професия. Те не се спират пред нищо, ако са решили да изневерят. Самите те оправдават действията си с голямото напрежение на работното място.

5. Автомонтьор
Мъжете, избрали тази професия, често смятат, че са могли да се справят и по-добре с живота, но всъщност – така им е добре. Професията им дава свобода да работят когато и колкото си поискат, което е привилегия, на която малцина се радват. Макар и трудна, тази професия се оказва удовлетворяваща. Дотук – всичко добре! Обаче много от мъжете, избрали да работят като автомонтьори, попадат в неподходящи компании, които им вляят зле. Чуват много истории за изневери и мъжете около тях говорят толкова спокойно за това, че в даден момент темата вече не звучи като табу. Именно за това много мъже с тази професия решават да опитат като не влагат кой знае какво. Изневярата обаче е факт…!Как да разпознаете женската изневяраКогато в една връзка се намеси трети човек, тя започва да страда. Независимо дали мъжът или жената с…Sep 28 2019skafeto.comИзповедта на една излъгана жена: Хванах го в изневяра, а той ме пребиИзневярата е едно от най-тежките изпитания, пред което може да се изправи всяка една връзка. Обикнов…May 24 2019skafeto.com


loading...