мъжки подаръци

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Коледа все повече наближава и всеки от нас започва да се замисля какво да подари на близките си хора. Проблемът е, че когато става въпрос за мъжки подаръци, много от нас блокират. Особено ако вече сме подарявали на конкретния мъж класическите дарове. Затова и днес ви даваме още 5 идеи за подарък, с който да зарадвате любимите си мъже.

Избирането на подарък за човек, който има всичко, е плашещо. Но избирането на подарък за човек, който има всичко, включително страхотен стил, може да се окаже практически невъзможно, пишат от iwoman.bg. Разхождайки се из мъжките магазини в търсене на идеалния подарък за половинката, гарантирано ще се сблъскате със същите стари идеи: съмнителни кошници с храна и вино, чорапи и вратовръзка в тон или пък портфейл и колан. Банално, нали? Затова днес ще ви предложим няколко по-различни, но също толкова страхотни идеи за мъжки подаръци.

1. Електрическа самобръсначка
За човека, който просто няма достатъчно време, изберете машинка, която е безкабелна и работи под вода. Това е наистина страхотен подарък от „практичната категория” и би зарадвал всеки по-суетен господин. Бъдете сигурни, че няма да сбъркате, ако се спрете на самобръсначка с гъвкава глава, възможност да подстригване и зареждащите се батерии, които издържат поне час в режим на работа.

2. Апарат за моментни снимки
Ако с половинката обичате да пътувате, да прекарвате време сред природата или с приятели, то най-вероятно искате да запазите тези спомени по възможно най-добрия начин. Всички знаем колко несигурни могат да бъдат съвременните телефони по отношение на снимките. Но дори и да имате на компютъра си подредени папки с всички файлове, вероятността те да видят „бял свят” на хартиен носител не е голяма. А какво по-романтично от готин албум с истински снимки, който да разгледате, пиейки чаша вино? Ето защо апаратите за моментни снимки са наистина жесток подарък, който комбинира романтика с технология.

3. Екстремно преживяване
Тук опциите са много и всичко зависи от предпочитанията на вашия любим. Разбира се, ако досега той не е търсил адреналин чрез подобни преживявания, може би не е най-добрата идея да го изненадате със скок с бънджи. Заложете на нещо сигурно, в което може да участвате като двойка – офроуд сафари, рафтинг, полет с балон и други.

4. Кафемашина
Нима има по-хубав начин да започнете деня си от чаша ароматно кафе? А знаете ли, че вече има и модели кафемашини с Wi-Fi? Освен че половинката ви ще се побърка от радост покрай новата си „играчка”, това ще ви спести и няколко минути сън.

5. Билет за мач/концерт
Ако искате да подарите билет за театър, концерт или спортно събитие на любим човек, но не знаете кое най-много ще го зарадва, винаги можете да поразпитате приятелите му за предпочитаните отбори или групи. От друга страна, вероятността и вие да се насладите на разходка в чужбина по този повод е доста голяма.

Вижте още:7 дрехи, които не бива да обличаме на коледния банкетВремето на коледните партита наближава с всеки изминал ден и всички ние нямаме търпуние да сложим кр…Dec 6 2019skafeto.com5 красиви идеи за коледна украса на елхатаКоледа вече е съвсем близо, което води до няколко неща. На първо място нямаме търпение да дойдат поч…Dec 4 2019skafeto.com