Бранко Салич

Бившият съпруг на Ани СаличБранко, се носел отново на крилете на любовта, доверяват негови близки. Сърбинът най-после успял да се съвземе от тежкия развод с новинарката и да продължи напред, съобщава вестник „Ретро“. Телевизионният продуцент се залюбил с по-млада от него блондинка, която се казвала Милена и към момента работела в чужбина, но често се връщала в България.
Макар Бранко да се стремял да бъде дискретен, партньорката му била против двамата да крият отношенията си и си позволявала публично да му се обяснява в любов пред всичките му приятели в социалните мрежи, където го засипвала с комплименти от рода на „красавец“ и „чаровник“. Същевременно бившият мъж на Ани Салич не й отмъщавал за раздялата и се грижел повече от добре за децата им.Долче вита: Водещата от БНТ Мира Добрева фучи с БМВ за 100 бонаМира Добрева се похвали, че вече движи из софийските улици с нов лъскав джип БМВ за около 100 000 ле…Jan 28 2019skafeto.com

Синът им Лазар, който е студент в първи курс, бил изцяло на неговата издръжка, а дъщеря им Хана, която е все още ученичка, ходела да нощува при него по няколко пъти седмично, за да не чувства липсата на татко си у дома.
Бранко и Ани се чували често по телефона, но най-вече по делови и финансови въпроси и не си държали сметка за личните си животи.
Припомняме, че през 2017 г. новинарката окончателно изгони мъжа си от семейното жилище и съседите им станаха свидетели на грозна сценка, в която Ани лично изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи фамилията на Бранко от близо 20 години, остана в просторния апартамент в кв. „Манастирски ливади”, докато продуцентът беше прогонен от нея в другия им имот в доста по-непрестижния „Овча купел”, където да живее съвсем сам.

Агонията в брака на двамата започна още преди 5 години, когато се заговори, че Бранко не е никак верен на жена си и има многобройни афери в Би Ти Ви, където двамата работеха по това време.
Дори преместването на водещата в Нова тв и хилядите й предупреждения, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента. Така преди 2 години новинарката свали дори халката си. Семейният пръстен бе неизменна част от нея, а когато колегите й започнали да я разпитват, Ани деликатно отбягвала въпросите и казвала, че е за поправка. Към днешна дата обаче не криела от никого, че е разведена, а даже давала поводи за клюки, че и тя има нов човек до себе си, и то от немалко време.Водеща от БТВ побесня: Ето на каква измама стана жертва Диана ЛюбеноваВодещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по БТВ се оплака от служителите на „Паркинги и гаражи“. Кр…Nov 25 2018skafeto.com

loading...