Изневярата е един от най-жестоките бичове за всяка връзка. Болката от предателството на най-близкия човек понякога може да разбие не само семейството, но и здравето.

Казвам се Живко, на 37 години. Баща ми има магазин за авточасти и когато се пенсионира, поех бизнеса. Оказах сe нелош търговец и след време отворих още един. Веднъж месечно с приятели наемахме хижа и разпускахме сред природата, разказва пред вестник „Лична драма“ Живко. Ходехме за риба, карахме мотори – мъжка компания. Почти се бях примирил с посредствения си начин на живот, когато срещнах Джули. Измина година, откакто я видях за последен път. Достатъчно е обаче само да помисля за нея, за да изпитам отново страст, но и безсилие.Лична драма: Любимата ми остана инвалид и родителите ми не я приемат за снахаМладостта е свързана с безгрижие, оптимизъм и много любовни трепети. Понякога обаче съдбата ни подла…Apr 16 2019skafeto.com

Придружаваше Христо – един от моите приятели. Облечена в къс потник, с протрити джинси и бира в ръка. Видимо беше с 10 години по-млада от него, а той имаше семейство. Докато останалите се веселяха, тайно наблюдавах червенокоската. Не се отличаваше с някаква особена красота, но в нея имаше нещо, което ме караше да си представям, че прокарвам пръсти по изпънатото й тяло. Явно съм се унесъл в мечти, защото в един момент усетих погледа й и чух смеха й – циничен и вулгарен. Няколко часа по-късно се разхождах по пустите алеи покрай хижата. Не можах да заспя, крачех в тъмнината и си мислех за непознатата. Досега не бях имал проблеми с жените. Печеля достатъчно и ако искам секс, винаги ще намеря някоя срещу две питиета и евтина дрънкулка да си легне с мен. Прибрах се на разсъмване.

Събудих се следобед. Разбрах, че Христо си тръгнал, жена му го извикала спешно, но червенокосата останала. Новината ми хареса. До края на вечерта не я видях, но когато се разотидохме по стаите, ме очакваше изненада. Вратата беше отключена, а чудесно си спомням, че заключих. По земята бяха разпръснати сутиен, бельо, чорапи, а в леглото ми, на бялата възглавница, бяха разпилени червени коси. Ако знаех, че цялата ми енергия ще се фокусира върху тази измамница и ще ме държи прикован към нея, вероятно щях да си тръгна веднага. Но подмамен от женската й сила, я оставих да опропасти живота ми. Влюбих се безумно в Джули.

От хижата заедно се прибрахме направо в моя дом. Джули ми разказа, че с майка си отдавна не поддържат връзка, а баща й е покойник. Това беше единствената истина, която някога чух от нея. Шест месеца след първата ни гореща нощ се оженихме. Още преди сватбата й отворих банкова сметка. За да й покажа, че ще я нося винаги на ръце, й купих жилище за 140 000 евро. Дадох й името си, парите си, за себе си оставих само бизнеса. Не знам дали бях омагьосан, или чак толкова влюбен, но със сигурност знам, че съм глупак. След като сключихме брак, най-накрая намерих време между всичките си ангажименти и заведох съпругата си на меден месец. Чувствах се щастлив – имах прекрасна половинка, обичахме се.

Една вечер с Джули вечеряхме в скъп ресторант. Тя го избра. Нощта беше топла, а след втората бутилка вино жена ми внезапно каза, че иска да подиша чист въздух. Кимнах загрижено и поисках да я придружа, но тя възрази. Изминаха няколко минути, а Джули не се връщаше. Притеснен, излязох да я търся. Обикалях напред–назад и ми се стори, че я видях на паркинга до една кола. Приближих, извиках я по име и тогава я видях. Целуваше се с друг.

Помня, че се свлякох на земята. Дойдох на себе си в болницата. Разбрах, че съм получил инсулт. Жена ми я нямаше до леглото ми. Не дойде нито този ден, нито на другия. Търсех я, звънях й по телефона – нищо. Баща ми вдигаше рамене и обръщаше глава на другата страна. Когато ме изписаха, поисках да се прибера у дома с надеждата, че Джули ме чака там, но родителите ми твърдо заявиха, че засега ще остана при тях.

За съжаление ми предстоеше да преживея поредния удар, който без малко не ме довърши. Разбрах, че съпругата ми си е намерила любовник. Последваха и нови разкрития. Оказа се, че аз не съм първият й съпруг. Преди да й сложа брачната халка, тя два пъти се омъжвала за богати мъже. Истинска проститутка, но законна и с пръстен на ръката. Родена комарджийка, пръскала безразсъдно парите им по хазарт. Бившите й излезли по-умни от мен и се развели, преди да ги разори или да наследи състоянието им.

Ден след като научих ужасяващите подробности, разбрах, че Джули е подала молба за развод. Беше изпразнила и общата ни банкова сметка. Нямаше претенции за жилището, но искаше да й изплатя половината.
Измина година, разведохме се, на делото присъства само адвокатът й, а от нея няма следа. Кой знае на коя бяла възглавница размята червените си коси пред погледа на поредния глупак, който захласнато я гледа. А аз заради единия секс години наред ще изплащам 70 000 евро.Лична драма: На смъртния одър на мама намразих сестра си, а сега гаснаОставиш ли омразата да те заслепи, един ден ще убие първо теб. Баща ми ни напусна веднага след ражда…Apr 3 2019skafeto.com


loading...