изневяра

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Любовта е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една двойка. Често пъти обаче след романтичния период сянката на съмнението и ревността могат да помрачат всичко и да унищожат чувствата. Изневярата е един от най-преките пътища към това любовта да си тръгне завинаги.Лична драма: Бременна съм от 16-годишния син на приятелката миНикога не съм предполага, че закачливият флирт със сина на приятелката ми ще стигне толкова далеч. Н…Mar 19 2019skafeto.com

Когато се запознахме с Николай, първите ми впечатления бяха, че е много внимателен и галантен младеж. В началото бях смутена от кавалерското му поведение, но бързо свикнах с това отношение, пише читателка на вестник „Лична драма“. Няколко месеца по-късно реших да запозная любимия си с най-добрата ми приятелка Елена. Двете се познаваме още от училище, споделяли сме радости и скърби, подкрепяли сме се в най-тежките моменти.

Мислех, че приятелката ми ще го хареса, но тя се отнесе прекалено критично към него. Непрекъснато го разпитваше за работата му, каква заплата взима и какви планове има за бъдещето. Някъде след месец й съобщих, че с Николай ще се женим. Вместо поздрави, в отговор чух: „Сигурна ли си, че наистина искаш да се омъжиш за този неудачник?“. Толкова се обидих от думите й, че не я поканих на сватбата.
Изминаха години. От брака си родих двама сина и една дъщеря. С времето със съпруга ми се отчуждихме и той все по-често се задържаше на работа. Бяхме на ръба на развода. Една вечер телефонът ми звънна. Вдигнах го и от другата страна чух гласа на Елена: „Здравей, скъпа.

Може ли да ти дойда на гости?“. Час по-късно двете стояхме в кухнята и отпивахме от чашите с кафе. Приятелката ми разказваше, че през последните години е търсела себе си и дори си е направила собствен бизнес. За съжаление не успяла да спечели достатъчно, нито пък си е намерила богат съпруг, затова решила просто да се радва на живота. От своя страна аз й споделих, че бракът ми не върви и понякога мъжът ми изчезва с дни. Докато разговаряхме, Николай се прибра неочаквано. Кимна някак странно на Елена, влезе си в стаята и седна на компютъра.

Една седмица след това, минавайки покрай дома на приятелката си, пред входа й видях паркирана колата на съпруга ми. Внезапно ме обхвана някакъв непреодолим гняв, който ме стисна за гърлото, карайки ме да се задушавам. Бързо се качих на третия етаж, натиснах дръжката на вратата и тихо влязох в апартамента. А там, на леглото в спалнята, чисто голи лежаха Николай и Елена. Неспособна да задържа яростта си, хванах мръсницата за косата и я задърпах с всички сили. В борбата се намеси и мъжът ми. Спомням си писъците на жената, която смятах за приятелка: „Остави ме! Той не те обича и е с теб единствено заради децата. Заедно сме повече от три години“. В този момент усетих, че тя е права.

Любовта между нас отдавна си беше отишла. Обърнах се и завинаги си тръгнах от живота на двамата предатели. Вече пет години живея сама. Работя, отглеждам си децата и всяко лято ходим на почивка на различни места. След жестокия удар, който получих, никога повече не бих се доверила на мъж. Бившият ми съпруг и Елена се ожениха, но бракът им продължи по-малко от година. Той продължава да скита от жена на жена, а тя все така си търси нови спонсори. Съжалявам само, че не успях навреме да разбера какви змии съм държала в пазвата си.Лична драма: Подарих му девствеността си, а той се оказа женен с детеЗащо хората понякога са толкова нечестни? Семейни мъже залъгват млади момичета с различни обещания, …Mar 26 2019skafeto.com