Извънредна новина ще обяви по-късно днес Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА), съобщиха световните агенции. Това ще стане точно в 21 часа българско време. Очаква се американските учени да разкрият много важни резултати от проведените изследвания за „водните светове в нашата Слънчева система„.

Проучванията са направени на няколко спътника на планетите Сатурн и Юпитер, за които отдавна се знае, че са покрити с дебел слой лед. Предположенията в научните среди са, че под този слой има загадъчни океани, в които може да има следи от живот или дори наличие на живи организми.Ловци на извънземни: Разкрихме лъжите на НАСА, открихме къщата на извънземните на Луната (ВИДЕО)НАСА крие доказателства за съществуването на извънземни. Това обвинение към американската космическа…Mar 14 2017skafeto.com

На извънредна пресконференция от 21 часа наше време НАСА ще огласи и данни за най-новия си проект – непилотирана експедиция за търсене на живот извън Земята.

Според предварителните разчети тя трябва да започне изследователската си дейност през 2020-а година. Интересът на американските учени е фокусиран основно върхе два обекта – луната на Юпитер Европа и спътника на газовия гигант Сатурн Ецелад.

Последният прикова вниманието на научните среди, след като на повърнхостта му бяха заснети гигантски гейзери от водна маса под високо налягане, много наподобяващи тези на Земята. Очаква се довечера от НАСА да покажат и материали, свързани с работата на космическия телескоп „Хъбъл“ и апарата „Касини“.Руски учени: Краят на света е съвсем скоро! От НАСА го крият, защото…Съществуват много спекулации около края на света. Наскоро в небесното пространство бе открит тайнств…Jan 26 2017skafeto.com


loading...