наистина здрава

Всяка връзка има своите особености и добри и лоши моменти. Но повечето хора смятат, че именно тяхната връзка може да се определи като наистина здрава. А истината е, че има някои признаци, по които можем да разберем дали това е така в действителност, или ние си го въобразяваме от желание.

Експертът по връзки Тим Лот казва, че има 3 важни стъпки, за да е успешна една двойка – комуникация, уважение и доверие, предават от dama.bg. Според него доверието е най-трудно постижимо от всички изброени. Ние пожелаваме на всички влюбени всичко това, както и много любов. Разгледай следващите 8 знака, които показват, че връзката ви е страхотна.

1. Не се страхувате да бъдете себе си
Според психолози има два типа връзки – въображаеми и естествени. При първите се държиш така, сякаш си слязла от небето и си ангел, а при вторите не се страхуваш да бъдеш себе си. Знаеш, че половинката ти те разбира и не би искал да се държиш като робот и да си изкуствена.

2. Споделяш детайли за деня си
Прибираш се след дълъг ден и искаш да разкажеш за него на партньора си. Не криеш нищо, защото за теб човекът до теб не е чужд, а е много близък приятел. Важно е да се интересуваш и какво се случва в неговия живот.

3. Можеш да говориш за миналото
Всеки има минало, което по някакъв начин го е наранило. Истината е, че не можем да го споделяме с всеки, а само с тези, на които имаме доверие. Запомни, че не трябва да правиш сравнение с миналото и настоящето, както и между хората.

4. Споделяте си пин кода за картите ви
Това е знак, че си имате доверие един на друг и сте щастливи. Правите компромиси и се справяте заедно с финансовите проблеми. По този начин и минавате по-лесно през проблемите, каквито и да са те.

5. Не се контролирате
Проблемите с доверието могат да разрушат връзката ви. Не се превръщайте в хора с мания по контрола. Когато дадеш малко пространство на партньора си и не го контролираш, означава, че си готова да си с него. Ако някой от двамата има проблеми с контрола и ревността, трябва да поговорите и да потърсите решение на проблема.

6. Не се притесняваш да оставиш телефона си включен
Социалните мрежи лесно могат да предизвикат проблеми. Те са причината и за много разбити двойки. Ако половинката ти, оставя телефона си отворен и не го крие, когато получи съобщение, няма за какво да се притесняваш.

7. Чувстваш се сигурна, когато споделяш емоциите си, макар и да са негативни понякога
Всеки има лоши дни и случки. Ако си готова да говориш за тях, това е знак, че имаш доверие на половинката си. Когато си преодоляла страха, че човекът до теб би ти се изсмял и не би те изслушал, то ти се чувстваш комфортно и сигурно. За една жена е от изключително значение, когато връзката се развива.

8. Знаете кога не сте прави и си го признавате
Между вас има доверие и можете да си разделяте задачите. Ако сбъркате, винаги сте готови да признаете, че не сте прави. Не се обявинявайте. Първо премислете случилото се.

Вижте още:5 знака, че натрапвате връзката си в социалните мрежиВсеки от нас е бил толкова влюбен, че е искал да го изкрещи на целия свят. Някои от нас обаче приема…Nov 27 2019skafeto.comТези 4 зодии не могат да имат дълга връзкаВсеки човек има различни желания по отношение на любовния си живот. Някои от нас си мечтаят за семей…Nov 26 2019skafeto.com

loading...