най-забавните балкони

Балконите обикновено са част от дома, която или усвояваме, за да увеличим площта за живот, или не използваме за нищо друго, освен за склад. Но това може да се промени, ако вложим малко въображение. Днес ще ви представим кои са някои от най-забавните балкони в света.

Балконите на жилищните блокове не са просто места, където обикновено хората складират различни неща, пишат от pochivka.blitz.bg. Много често, поглеждайки балконите на един обикновен многоетажен блок, може да се научи много за личността на собственика.

Оказва се, че балконите могат да бъдат много повече от това, което сме свикнали да виждаме. Доказва го следващата подборка от любопитни снимки, направени в Русия. На тях се виждат балкони, трансформирани по изумителен начин. Вижте най-интересните нестандартни архитектурни решения и хрумвания за допълнително място за складиране на какви ли не предмети.

5Облак

Снимка: pochivka.blitz.bg

Първото предположение за този прозорец е, че той е към частна детска градина. Но не е така. Освен това се вижда, че творческият порив на собственика на помещението е стигнал до съседския балкон. В същия цвят са боядисани дори парапетът и вратата на балкона.

Назад

Вижте още:
10-те най-интересни сгради на музеи по светаПредставяме ви 10-те най-интересни сгради на музеи по света, които подбрахме за нашите любознателни …May 29 2019skafeto.comТова са най-опасните сгради в света (Снимки)Строителството е една човешка дейност, която се развива постоянно. Съвременните структури, често са …Oct 30 2019skafeto.com