молитва

Тази мощна молитва може да ви избави от всичките ви грехове и да даде мир на душата ви. Вижте най-силната молитва за благословение:

„Господи, колко бавно тече времето за тези, които очакват!
Колко бързо за тези, които се страхуват!
Колко бавно за тези, които са в скърби и страдание!
Колко е краткотрайно за ония, които се радват!

А за всички, които обичат – времето не съществува…
Господи, благодарим Ти за дара на годишните времена. Те са отблясък от Твоята премъдрост и ни помагат в стремителния бяг на времето да преценяваме минали дни и дела.Дневна молитва: „Христос е целта, църквата е средството, а Духът е силата“В източноправославното християнство са възприети много и различни молитви, които са насочени към раз…May 28 2019skafeto.com

Благослови, Господи, нашия календар – нашето разпределение на времето. В него са подредени седмиците и месеците, нашата почивка, нашите празници и нашето всекидневие, всички наши спомени и паметни събития в борбата ни за съществуване на тази Земя.

Благослови часовете ни, за да вникнем в чудото на всеки миг. Това ще ни помага да не изпускаме нищо важно за нас. Дарувай ни радостта на истинското човешко общение. Подкрепи ни, да не се превърнем в бездушни роботи.

Нека календарът да краси домовете ни и нашия живот. Нека да ни напомня за светите ни празници, за просиялите в святост хора, за именните и рождените дни, за радостни и скръбни събития. Нека да ни помага да схващаме правилно живота чрез ценностите, постигани в тихите часове на труд, на саморазкриване, в творческите пориви на духа.

Господи, благослови и тази година – всеки неин ден и всяка нейна нощ!
Дай ни Твоето благословение, за да живеем според Твоето слово!
Дарувай ни в здраве и в чистота на душата и тялото да срещаме смяната на слънце и луна, смяната на годишните времена!
Амин!“Най-силната молитва за мир и съгласие в семействотоВсеки иска да има щастие, здраве и благоденствие в семейството си. Ето една много силна молитва, коя…May 22 2019skafeto.com

loading...