Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, която от десетина години живее във Флорида, е бременна в деветия месец.
Блондинката се прочу преди години отвъд океана като любимка на покойния Хю Хефнър и засне няколко провокативни фотосесии за американския „Плейбой“, пише „Блиц“.
Приятелят на Ралица, от който тя е бременна е чернокож.
Припомняме, че през 2016-а година варненката Ралица Василева оглави класацията на родния „Плейбой“ за най-сексапилна българка. Блондинката от години живее и работи в чужбина, има десетки фотосесии за различни списания като Maxim, Penthouse и Esquire, а през 2015-а година даже успя да влезе в криминалната хроника на медите отвъд Океана.
Най-сек*апилната българка в САЩ и любимка на покойния Хю Хефнър хвърли бомба само с една СНИМКА
Най-сек*апилната българка в САЩ и любимка на покойния Хю Хефнър хвърли бомба само с една СНИМКАПомните ли божествената Ева Херцигова? Няма да повярвате на какво прилича днес една от най-желаните жени (СНИМКИ)Красивата манекенка Ева Херцигова се движи в модния бизнес от 1989 година, когато отпътува от роднат…Dec 2 2018skafeto.com

Тогава хубавицата се оказа участник в пътнотранспортен инцидент, но за щастие се отърва без никакви наранявания.
Ралица, която в САЩ е известна като Рали Иванова, се прочу като една от любимките на ценителя на женската красота Хю Хефнър. Живяла е за кратко и в Санкт Петербург, но Тампа във Флорида сега е любимото й място.
Освен нея в класацията на най-сексапилните българки попаднаха и Радина Кърджилова и Вики Терзийска, както и актуалната поп звезда Михаела Филева. В Топ 100 намериха място най-известните български плеймейтки и няколко носителки на титлата „Мис България“.Розмари след ВИП Брадър: Дали съм спала с Ричард ще запазя в тайна, гаджето ми не ме е оставило„Гаджето ми не ме е оставило. А темата за секса с Ричард ще я запазя в тайна. Приятелят ми знае най-…Oct 26 2018skafeto.com

loading...