молитвата на Свето Богоявление

Представяме ви една изключително силна молитва, която ще ви помогне да се сдобиете с детенце, ако имате затруднения. Има двойки, които с години не могат да имат деца, но когато истински вярваш и се молиш, Господ винаги чува твоите желания и ти подава ръка. Тя се казва само веднъж дневно и има уникална силна, вижте я:Ежедневна молитва за закрепване на духа и тялотоНужно е да изречете тази молитва само веднъж и ще видите, какви чудеса може да стори с живота ви! Вя…May 29 2019skafeto.com

„Чуй ни, милосърдни и всемогъщи Боже!
Бъди милостив към нашите молби и спомни си Своите наредби за умножението на човешкия род.
Милостиво направи така, че онова, което е било съединено от Тебе, да се запази с твоята помощ. Преблаги Боже, Който с властта на Твоята сила сътвори всичко от нищо и установи първоначалните неща; Ти, Който направи човека по Твой образ с неразлъчната от него жена, и научи и нас: никак да не се разлъчва онова, което на Теб е било угодно да установиш.

Боже наш, Който си осветил съпружеския съюз в смисъл на великата тайна на Христа с Църквата, погледни милосърдно върху нас, Твоите раби (имената), които сме свързани със съпружески съюз и просим Твоето убежище и помощ, тъй че този съюз да ни бъде иго на милост, мир и радости.
Дай ни да бъдем детеродни, да видим и синове от синовете си, дъщери от дъщерите си, да стигнем в Теб до въжделена старост и да влезнем в небесната скиния.

Защото си милостив и човеколюбив Бог и затова на Тебе слава възнасяме – на Отца, и Сина, и Светия Дух, сега и винаги и во веки веков. Амин!“Ето как се става богат: Уникална молитва за пари!Днес сме решили да ви представим една малко по-различна молитва, която наистина може да ни направи б…May 24 2019skafeto.com


loading...