Дмитрий Нагиев

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дмитрий Нагиев е руски водещ, шоумен и известна личност. Той направи изложение, в което засяга една от основните теми в живота, а именно родителството и възпитанието на детето. Всеки от нас е наясно, че за развитието и формирането на едно дете като човек, основна роля играят родителите и семейството му. Според руснака при отглеждането на момчетата, ситуацията е критична.

Защото има вариант да отгледаме мъж, но може и да отгледаме мухльо. В последно време жените масово се оплакват от това, че мъже вече нямало и очакват да бъдат съжалени. Но за Нагиев, основната роля за това все по-малко мъже да се държат като такива, е на майките им.

Основният проблем с възпитанието на синовете е фактът, че майките често ги глезят и не ги учат на дисциплина, отговорност и гордост. Момчетата от малки са свикнали, че майките им ще „вървят по тях“ и ще се грижат за всичко. Разбира се, всяко дете разчита на родителите си, но има определена възраст, в която на детето трябва да бъдат дадени задължения и отговорности, така че то да започне малко по малко да се оправя само.Тази майка изненада сина си с последната си молба. За съжаление твърде много хора чакат едно и същоТова е една тъжна и сърцераздирателна история. История за едно семейство. История, която може да се …Sep 27 2017skafeto.com

Дмитрий Нагиев предлага един много добър метод да научим сина си на отговорност.

И той е именно като му помогнем да разбере какви отговорности има един мъж, за да бъде такъв в пълния смисъл на думата. Например, можем да го научим да помага на жените, като го научим да помага на майка си. По този начин, веднъж свикнал да помага с торбите, например, той ще знае, че дамите имат нужда от силен човек, който да ги подкрепя.

Друг начин да помогнем на сина си да се развие в правилната посока е когато вземе дадено решение да го държим отговорен за последствията. Например, ако е решил да не си напише домашното и получи слаба оценка, да му обясним, че именно това решение е довело до подобно последствие.

Така ще го научим на отговорност. Друго нещо, важно за всеки мъж, е способността да взима решения. Няма нищо по-привлекателно за дамите от човек, който е наясно с това, което иска да прави с живота си, споделя Нагиев.Кавалерството е по-различно от преди! Самите жени вече го приемат по различен начинВ днешно време животът безспорно е много променен, дори и ако го сравним с началото на века. А какво…Sep 12 2017skafeto.com