обувки Даяна

Почти 20 години изминаха от момента, в който целият свят изтръпна от една огромна загуба. На 31 август 1997 година в Париж при автомобилна катастрофа и при загадъчни обстоятелства загина любимката на милиони – принцеса Даяна. Тези обстоятелства са обект на ожесточени дискусии и до ден днешен. И не само те. Животът, тайните, навиците, предпочитанията, ако щете и тоалетите на Даяна също се обсъждат 20 години след смъртта ѝ. Един от много обсъжданите моменти бе сватбата на Даяна и принц Чарлз. Величественото събитие се състоя на 29 юли 1981 година.

За огромния брой гости не беше трудно да видят искреното вълнение на булката. Както и разкошния ѝ тоалет. Тогава събитието беше определено за сватбата на века. За съжаление след този специален ден не всичко се разви по план, зо което голяма вина носи и самият Чарлз.

През годините стана известно, че покойната принцеса Даяна в много случаи е предавала послания с дрехите си.

На сватбените обувки на принцеса Даяна е имало тайно послание (СНИМКИ)

Някои от тези тайни послания станаха известни впоследствие. Но едно от тях бе разкрито във Великобритания съвсем наскоро. При това послание е било закодирано в атрибут от сватбеното ѝ облекло. В деня на сватбата Даяна се показа пред гостите във великолепни обувки, украсени с 542 пайети и 132 перли.

Великобритания се тресе! Икономът на Даяна направи шокиращи разкрития за нощта, в която се е родил принц ХариВеликобритания е на нокти! Причината – шокиращи и крайно неприятни разкрития, които направи бившият …Aug 14 2017skafeto.com

На стелките на обувките са били изобразени главните букви на нейното име и името на нейния любим C и D и сърце между тях. Кралският обущар Клайв Шилтън казва: „Никой не можеше да види тази част на обувката, но за нас бе много важно обувките да са фантастични от всички страни“.

Сърцето и инициалите са били поставени в самото начало на стелката при пръстите и под друго сърце, изобразено на горната част на обувките. Освен това принцеса Даяна е била толкова внимателна с принц Чарлз в този паметен ден, че решила да избере обувки с нисък ток.

Шилтън обяснява: „Тя бе много срамежлива, мила и симпатична. Главното ѝ изискване бе тя да не е по-висока от принц Чарлз, все пак принцесата бе доста висока – 1.78 метра. Колкото и Чарлз“. Дизайнерът на обувки дори отбелязва, че създаването на сватбените обувки за принцеса Даяна е отнело шест месеца.Гръмна страховит скандал! Агент от МИ5 призна, че е убил принцеса Даяна (ВИДЕО)Чудовищен скандал разтресе Великобритания. Пенсиониран агент на тайните британски служби пое отговор…Jun 22 2017skafeto.com

loading...