джоли пит дело Брад Пит и Анджелина Джоли

Едно от най-коментираните събития до скоро беше неочакваният скандален развод на световноизвестните актьори Брад Пит и Анджелина Джоли, които дълго време бяха едно от светските семейства, на които всички се радваха, а и голяма част от хората завиждаха.

Като едно сплотено семейство, полагащо изключителни грижи както за биологичните си, така и за осиновените си деца и демонстриращо перфектни взаимоотношения, Брад Пит и Анджелина Джоли не даваха никакви признаци за това, че ще прекратяват брака си.

Именно поради тази причина буквално целият свят беше шокиран, когато стана ясно, че Брад и Анджелина се разделят и Бранджелина вече няма да бъде факт. Откакто обаче са взели решение да се развеждат, Анджелина Джоли винаги успява да намери начин да саботира развода, като намира причина той да не се състои във всяка една тяхна договорка помежду им.Жестока драма разделя Катето Евро от баща йЕдва ли има някой от нас, който да не е свикнал да вижда Катето Евро винаги усмихната и позитивна. К…Apr 13 2019skafeto.com

„Той иска всичко да приключи. Наистина, това можеше да се случи още преди година, но тя не се отказва“, издава близък човек до тях.

Въпреки това, самата Анджелина споделя, че взаимоотношенията им се влошават драстично. Брад Пит беше обвинен в малтретиране на едно от децата им, но по-късно обвинението беше свалено.

След това екипът на Анджелина „нападна“ актьора, че не е плащал „значима“ детска издръжка на децата си близо две години и поиска разводът да бъде обявен предварително. Екипът на Брад обаче разкри, че той е платил 1,1 милиона британски лири за тези две години и дори е дал заем от 6 милиона лири на Джоли, за да купи къщата, в която в момента живее с децата.Ето кои са 6-те най-продавани автомобили за всички временаВсяка година излизат редица нови модели на различните марки автомобили. Автомобилната индустрия се р…Apr 13 2019skafeto.com


loading...