изобретение за палачинки

Палачинките са любима храна на малки и големи. Всеки обича палачинки, в това няма съмнение. Понякога ви се дояждат много, но ви мързи да си ги направите.  Това обикновено приключва плана за ядене на палачинки. А всъщност се оказва, че няма нужда да се стига до там. Или пък сте търговци и искате да правите и продавате много повече палачинки в минута. Е, това вече е факт с новото изобретение – машината за палачинки, която ще видите във следващото ни видео.

Уникално вкусни минипалачинки с бял шоколадЧесто се чудим каква закуска да приготвим на семейството си или пък с какъв десерт да изненадаме люб…Feb 22 2019skafeto.com

Защото съм сигурен, че с такава машина можете да станете милионери, ако продавате по много палачинки на доста хора. Или пък ако имате много приятели и искате да ги нахраните с поне по 5 палачинки на човек, то тази машина е идеална за вашата цел.

Можем спокойно да забравим за дългите часове, прекарани на котлона, докато направим нужното ни количество палачинки. Сега ще видите една нова революция в правенето на палачинките и чрез вашите коментари се надяваме да споделите дали тя би била полезна.

Такива палачинки не сте яли: 1 съставка променя всичкоЕх, тези палачинки, умираме за тях от малки. Само като чуя, че някой ще прави за закуска и се нарежд…Jan 31 2019skafeto.com

 

 

 

loading...