Криско

Един от най-популярните и слушани изпълнители у нас – рапърът Криско, определено не спира да изненадва своите почитатели, а те далеч не са малко.

Младият изпълнител заедно с други супер известни сред българското общество изпълнители – легендарните братя Аргирови, съвсем скоро ще успеят буквално да шокират аудиторията и да внесат неочаквани изненади в музикалната гилдия.Мариана Векилска се стопи от любов в БрюкселМариана Векилска по всичко личи е преодоляла стреса покрай рязката смяна на работното място. Тя слез…May 27 2019skafeto.com

Явно появата на Благовест и Светослав в „Като две капки вода“ неотдавна им повлиява повече от позитивно. В същия лайф, на който двамата бяха гост жури, присъства и Криско, пише Blitz.bg.

Рапърът се кани да стане продуцент на естрадните легенди Благовест и Светослав Аргирови. Близнаците водят преговори да се присъединят в най-скоро време към каталога на музикалната му компания „Адаманд ентъртаймънт“.

След пенсионирането си в Норвегия Светослав се върна за постоянно в България и с брат му започват нов рестарт на кариерата си. През последните 20 години двамата имаха епизодични изяви на сцената, но тази есен готвят ударно завръщане.

„В момента преговаряме с Криско да работим за неговата фирма. За догодина смятаме да направим голям концерт и трябва сериозна подготовка“, споделя пред изданието Благовест Аргиров.

В музикалните среди обаче, побързаха да пошушукат, че този проект е обречен на провал.

„Криско не може да се грижи за собствената си кариера, как ще се справи с тази на Аргирови не е много ясно“, чудят се колеги на легендарния дует.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не искат да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лева, който посмъртно не могат да избият след това. Някои от тях са готови да платят неустойка на Криско, но да анулират вече планираните му ангажименти. На едно от последните участия на рапъра в пловдивски клуб са се събрали едва 50 човека, които са го освиркали в края на изявата заради пеенето на плейбек, пишат още от Blitz.bg.Филип Трифонов: Сладкарница „Тинтява“ с боза от 6 стотинки вече е магазин за бельоФилип Трифонов е един от големите любимци на българските киномани. Той си извоюва тази привилегия, в…May 27 2019skafeto.com


loading...