нестандартни приложения

Кремът за ръце е от онези продукти, които повечето от нас ползват само по предназначение. Но се оказва, че има някои нестандартни приложения на този продукт, които не само ще ни улеснят, но и ще променят ежедневието ни. Затова и днес ви ги представяме. Кремът за ръце има доста различни приложения, за които сме сигурни, че дори не подозирате, предават от iwoman.bg. Освен че подхранва кожата ви, той може да се използва за още много неща.

1. Измиване на ръце
Ако сапунът ви е свършил и нямате друга алтернатива, може да използвате крем. Всъщност, повечето кремове имат измиващо и хидратиращо действие, затова можете да му се доверите. Използвайте го по същия начин, както сапуна. Намажете ръцете си и отмийте добре.

2. Нямате балсам за коса
Повечето кремове съдържат подхранващи вещества и масла, които ще подействат добре и на косата ви. Ако не разполагате с балсам, кремът ще я омекоти. Все пак, това не бива да се превръща в редовна практика.

3. Изцапана кожена материя
Ако забележите мръсотия по кожена чанта, дреха или пък мебел, може да използвате крем, за да почистите. Намажете и разтъркайте добре изцапаното място. След това избършете внимателно с памучен плат или хавлиена кърпа. В голяма част от случаите петната изчезват напълно.

4. Залепен етикет
Случвало ли ви се е да искате да премахнете залепен етикет с цена от кухненска посуда, но да не се получава? Обикновен крем може да ви помогне да се справите с тази задача много бързо и лесно. Просто намажете и етикетът веднага ще падне. Този трик работи на принципа на крема, който нанасяте след кола маска. Забелязали ли сте как той помага на кожата да не лепне? Същото прави и кремът за ръце с лепилото на етикета – елиминира го.

5. Заяждаща ножица
Ако дълго време не сте използвали ножицата, е възможно тя да започне да заяжда. Ако това се случи, тя няма да ви свърши работа. Нужно е да я смажете и можете най-лесно и бързо да се справите, ако използвате крем за ръце. Той ще ви помогне да смажете ножицата и тя отново ще ви служи.

6. Наелектризирани поли или рокли
Това е изключително досадно, но крем за ръце ще ви помогне да се отървете от проблема. Просто намажете краката си с него. Ако сте с чорапогащник, намажете него. Това ще елиминира статичното електричество и ще можете спокойно да носите полата си, без да се притеснявате, че тя ще се залепи за крака ви и ще изглеждате смешно.Китайско светило: Не изхвърляйте банановите кори! Ето как те прогонват за минути главоболието и мигрената (СНИМКА)Обикновено веднага след като изядем банан, бързаме да хвърлим в кошчето кората, смятайки я за напълн…Oct 23 2017skafeto.comЗа нищо на света не изхвърляйте ягодовите опашчици: Вършат чудеса (Снимки)Ягодата е любимият плод на мнозина през пролетта и лятото. В допълнение към невероятния си вкус и ар…Jun 6 2019skafeto.com

loading...