бебе елен

Действието в историята, която ви представяме днес, се развива на огромна кална кариера. Ремонтни дейности текат на пълни обороти, а работата не е никак малко. Всичко изглежда нормално и спокойно. Багеристът разчиства огромни количества кал, които отстранява методично. Камерата пък заснема внимателно всяко движение. Но изведнъж работникът в багера както си копаеше видя нещо неочаквано!

Насред калната кафява маса той забеляза някакво странно движение което му се стува абсолютно нелогично. Когато се доближи до него и с изненада установи, че това е много малко бебе елен, което се е заклещило в калта и не можеше да помръдне. Бебето еленче се беше озовало в калния капан и нямаше как да се измъкне.

Човекът не се поколеба дори за миг и започна светкавична операция по спасяване на еленчето, като с помоща на огромния багер разчистваше калта, която беше около него.

Дали усилията му бяха възнаградени и дали успя да измъкне еленчето ще видите сами във видеото по-долу.


Уникални кадри на бял елен край Карлово (ВИДЕО)Изключително редкият бял елен все още се разхожда край лозята в Московец до Карлово. Благородното жи…Nov 17 2019skafeto.com

loading...