Животните са същества, от които хората могат да научат много. Те имат начини, по които да продължат да оцеляват във всякакви условия. Никой не предполагаше какво ще се случи с този гарван, когато учени решиха да тестват неговата интелигиентност. Чрез специален експеримент и тестове, те решили да обучат гарвана месеци наред да се сблъсква с малки и прости проблеми.

Така постепенно те го подготвяли за доста по-сложен за него експеримент, който представлявал специален пъзел от 8 стъпки, които гарвана е трябвало да направи.

Като залог те му били приготвили храна ако успее да се справи с нелеката си задача. Експериментът се състоял в това, че му били поставени предмети по начин, който той досега никога не бил виждал. Всеки един от тях бил поставен по различен от преди начин. Каква била реакцията на този гарван?

Дали се е справил с пъзела? Успял ли е да разгадае всички 8 стъпки, които са му били подготвили? Ами гледайте видеото и ще разберете.

Топ 10 на хората с висок коефициент на интелигентностИзвестно ни е че има учени по света с много висок коефициент на интелигентност или IQ. В листата поп…Jan 14 2020skafeto.com

loading...