The Cherry – Food, Drinks, Smiles

Сочно и свежо, точно като името си, The Cherry е столично заведение хибрид! Искате да се отдадете на истинско блаженство през уикенда и да набавите сутрешната си доза кофеин в кафене с приятна атмосфера? Да разнообразите хоум-офис ежедневието си с офис-кафе? Да разпуснете след тежкия работен ден с освежаващ коктейл в приятелска компания? Или да обядвате и вечеряте в препоръчан ресторант? Като една истински реализирана романтична представа, The Cherry предоставя всички тези възможности на клиентите си, пише BBC Good Food България.

Не подминавайте The Cherry – сочно и свежо… Много, много свежо!
Елисавета Харалампиева не спира да търси нови рецепти и идеи за The Cherry

Идеята за това социално ориентирано заведение хрумва на Елисавета Харалампиева в резултат на впечатленията, които натрупва от пътуванията си по света. И още с влизането си се изправяте пред витрината на сладките изкушения, над която ви посреща приветлива усмивка. Екипът на BBC Good Food България имаше удоволствието да попадне на шоколадов мус с бадеми, домашна торта „Медовик“ и крем йогурт с маскарпоне и ягоди, защото както сами бихте установили, десертите, които ресторантът предлага, са различни. А за желаното разнообразие в т. нар. сладка част се грижи личният им сладкар!

Нестандартните солени специалитети, сред които яйца „Бенедикт“ с бекон или сьомга, сандвичи с пиле, подсладени гъби и сирене Бри, патешко бутче с пюре и сос от манатарки, запечена паста пене с патладжан и доматен сос, също не бива да остават пренебрегнати, защото вкусовите им качества със сигурност няма да ви оставят равнодушни.

Елисавета призна, че събирането на рецепти и идеи е трудна задача, но трябва да кажем, че с екипа си са свършили чудесна работа! Налице са съвременно модерен стил, отпускащо непринудена атмосфера, тиха музика, разнообразни допълнителни сезонни предложения към основното меню и неподправено уважение и топло отношение към клиентите. Екипът на The Cherry се описва с три думи – Food, Drinks, Smiles. Единствено бихме добавили и Surprises!

The Cherry се намира на улица „Люботрън“ №19 в столичния квартал „Лозенец“!

loading...