леглото

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Леглото е един от предметите у дома, които не само използваме често, но и трябва добре да изберем, за да ни бъде удобно и да е функционално, спрямо дома ни. Оказва се обаче, че неволно правим редица грешки с леглото, които ни поставят пред опасности в собственото ни жилище.

Рядко се замисляме колко важни са нещата в нашата спалня. Но тук започва и завършва денят ни. Но сега от jenata.blitz.bg показват куп шокиращи информации за това как трябва да е разположено леглото, в което псим. Една от тях гласи, че за нищо на света не трябва да поставяме леглото в ъгълла на стаята, защото ни грозят куп опасности.

Смята се, че ако поставите леглото в ъгъла на стаята, един от партньорите може да се почувства прикован във връзката ви. Ако не сте в отношения и леглото ви е в ъгъла се смята, че няма да се задомите. Също така не поставяйте леглото до вратата: това е лоша поличба, защото телата на мъртвите влизат именно по този начин.

Най-доброто положение за леглото е до стената. Такова местоположение дава усещане за сигурност, надеждност и грижа. Също така вратата трябва да бъде пред очите ви, когато лежите на леглото, но пък не трябва да е така разположено, че да спите с краката си в нейната посока.

Никога не съхранявайте неща под леглото. Всичко под него преминава през вас и може да донесе отрицателна енергия. Изключение правят спалните чаршафи, завивки и въглавници. Наклонените тавани и греди в спалнята над леглото също са лоша идея: те нарушават разпределението на енергия в стаята и пречат на удобния сън.

Не поставяйте огледала над или пред леглото. Експертите по Фън Шуй казват, че огледалата отразяват енергия и я изпращат обратно по време на сън: рискувате да се събудите уморени и болни. Ако вашата спалня има телевизор, то той не трябва да е на по-малко от 3-5 метра от леглото: в противен случай вредното лъчение ще попречи на удобния ви сън. Сложете тези 5 растения в спалнята и ще спите като бебета!Наспиването е процес, който е пряко свързан с продуктивността ни. Ако сме получили добро количество …Sep 15 2019skafeto.com