https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Доста мъдри хора обичат да дават един непреходен съвет: „Парите щастие не купуват!“. Хубаво, така е! Но пък бива ли и човек с лесна ръка да се отказва от тях. Съществуват бабини поверия, които се предават във фамилията от майка на дъщеря и така са се запазили през годините. Именно няколко такива ритуали помагат на човек да привлече към себе си късмет, благополучие и пари. А вие вярвате ли в такива ритуали? Нищо не ви пречи да пробвате за известен период, а за резултата ще отсъдите сами.

Ето само една част от. Знаехте ли, например, че е по-добре парите, независимо дали са банкноти или монети, да се дават с дясна ръка, а да се вземат с лява?Искате ли да привлечете успех, късмет, пари, любов? Този ритуал с копче ще ви помогне да преобърнете съдбатаИма ли такъв предмет, до който се докосваме във всеки един ден от живота ни? Като се замисли човек –…Oct 30 2017skafeto.com

Не е добра идея да давате пари назаем в първия и последния ден на седмицата. Опасността тук е, че или няма да си получите обратно дължимата сума, или пък борчлията ви ще се забави много с връщането. Ако пък вие сте в ситуация да изплащате дълг – никога и за нищо на света не го правете в понеделник.

Ако го направите, парите постоянно ще бягат от вас. Най-добре е пари да се дават сутрин. Ако плащате с банкноти, то ги сгъвайте на две, а не ги давайте разгънати. Не бива да се дава нещо на чужди хора през прага на жилището, особено след залез слънце. За да не бъдат изместени или измити от дома парите, трябва да се чисти само денем. И накрая – ако се разсипят монети от портмонето ви, най-добре да ги събирате с дясната ръка.

Късмет!Прозорците притежават магическа сили да привличат късмет! Ето обаче какво трябва да сложите на тях, за да стане товаМного народи вярват, че прозорците притежават магическа способност да привличат късмет и благоденств…Oct 16 2017skafeto.com


loading...