най-важният ден от страстната седмица страстната седмица Велики четвъртък

Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от страстната седмица и единственият от нея, в който е разрешено чистенето. През този ден то дори е препоръчително, защото е хубаво да изхвърляме ненужните неща от дома си, за да се пречистим от натрупаната негативна енергия.

Според някои специалисти обаче, които се занимават с изследването на енергията на предметите и значението на тяхното разположение, има неща, които не трябва да изхвърляме от дома си, за да си нямаме проблеми.Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от страстната седмицаЧистият четвъртък или Велики четвъртък е най-важният ден от Страстната седмица. На този ден са се сл…Apr 25 2019skafeto.com

Едно от нещата, които не трябва да изхвърляме просто ей така са косата и ноктите. Те не трябва да се изхвърлят просто така, защото ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви направят магия, с която да откраднат късмета, здравето ви или нещо друго. Разбира се това не означава да ги държим вечно у дома, а просто да се стараем да ги изхвърляме на място, където не биха могли да бъдат открити.

Нещо друго, което не трябва да изхвърляме, е часовник. Той носи в себе си времето, а ние не трябва да пръскаме времето просто така. Той се смята за магически предмет, който се свързва с човека и мястото, в което той живее. Часовникът поглъщат всичко добро, както и най-лошото. Точно поради тази причина не е добре да се дава на друг човек.

Хлябът също е нещо, което не трябва да се изхвърля. В много култури той се смята за свещена храна и символизира семейното щастие и богатството. Хлябът не трябва да се хвърля в боклука. Ако вече не става за ядене, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Важно е да го споделим, а не да го изхвърлим!Интересни идеи за боядисване на Великденските яйцаСамо след няколко дни ни предстои да посрещнем един от най-големите и светли християнски празници – …Apr 24 2019skafeto.com

loading...