lada van

Руската компания АвтоВАЗ пуска в продажба своя нов миниван, който ще се казва просто Lada Van. Неговата разработка е предвидена в специалния инвестиционен план на компанията.

Според портала „Lada.online“, цитиран от news.bg, продажбите на този автомобил трябва да започнат следващото лято. По-рано се предполагаше, че новият модел ще се появи на пазара по-скоро към 2022 година. Все още няма официално потвърждение на тази информация.

Очаква се Lada Van да бъде построена на базата на Renault Dokker. Дизайнът на модела ще наподобява този на Lada Vesta. Производството на автомобили ще бъде установено на първата линия на основния конвейер на производителя.

Новата Lada Van идва през 2020-а

Разработването и пускането на такъв автомобил е предвидено от новия специален инвестиционен договор, заявка за който подаде Aвто ВАЗ. Алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi също ще участва в този проект. Общата инвестиция за неговото реализиране може да надхвърли 70 милиарда рубли (около 1 млрд. eвро, бел. ред.).

Новата Lada Van идва през 2020-а

Специалният инвестиционен контракт е разчетен за десет години. В замяна на инвестиции участниците в инвестиционните договори получават данъчни облекчения и гаранции за не влошаване на условията за бизнеса им.

Германците тестваха новата „Лада Веста СВ“ и останаха приятно изненадан, ето какво ги впечатли (СНИМКА)Експертите от списанието Auto Bild се сдобиха с Лада Веста СВ с ниво на оборудване Standard за 14 99…Aug 13 2018skafeto.com

Според Асоциацията на европейския бизнес (AEB) през септември под марката Lada са продадени 31 516 автомобила. Тази бройка е с 1% повече в сравнение с август 2018 г. Най-популярният модел на Авто ВАЗ в момента е Lada Granta, от който през септември са реализирани 11 208 единици. Вторият по популярност модел на марката е Lada Vesta с 9452 продадени през миналия месец коли.

Ладата на твоите мечти – кросоувърът LADA XCode (Видео)В интернет започна бързо да се разпространява ново любопитно видео. В него се разглежда концептуални…Sep 18 2019skafeto.com

loading...