Любопитно

Новият на Цветанка Ризова крие дете: Д-р Веселин Йолов с дъщеря, няма да се жени за журналистката

Новият на Цветанка Ризова крие дете: Д-р Веселин Йолов с дъщеря, няма да се жени за журналистката
  • 85
    Shares

Новият мъж в живота на Цветанка Ризова не е свободен ерген, за какъвто журналистката го представяла. Младият доктор Веселин Йолов се оказа баща на дъщеричка, за която двамата не искали да се знае. Журналистката предпочитала хората да смятат, че живее с необвързан с жена и дете мъж, защото имало прекалено много други причини всички от обкръжението й да го смятат за неподходящ избор.
Освен че заради него Ризова пожертвала 20-годишния си брак с бизнесмена Анатоли Георгиев, любовникът й бил доста по-млад от нея, а и с дъщеря в началното училище. Тези фактори карали тв водещата да се чувства гузна, че отнема от времето и вниманието към детето му за себе си. Именно заради дъщеричката на Веселин двамата с Цветанка нямали намерение да сключват брак, както се заговори.Трагедия в семейството на Румен Угрински: Водещият на „Господарите“ сринат от мъка след тежка загубаРумен Угрински, който изчезна изненадващо като водещ на „Господари на ефира“ точно на 24 май, е погр…Jun 5 2018skafeto.com

Журналистката нямала желание втори път да минава под венчилото, тъй като смятала, че вече не й отивало на възрастта, а и имала син за женене, който сменял гаджетата си като носни кърпички. Била готова обаче да приеме снаха и изобщо нямала претенции към вкуса на сина си. Важното за нея било да има любов, защото тя го осъзнала и й се наложило да мине през тежък развод, за да се радва на щастието си.
За официалното разтрогване на брака си тв водещата не обелва и дума вероятно защото с бившия ѝ вече съпруг са се разбрали да го опази от медийни скандали. Той никога не е имал желание да присъства в публичното пространство и случаите, в които е придружавал половинката си на важни събития, са единици. Не така стоят нещата с новия любим на Ризова – д-р Веселин Йолов.

Двамата често могат да бъдат засечени по светски събития и премиери, както и в столичните пиано барове, където Цветанка е редовен клиент от години.
Влечението й към нощния живот обаче се отразявало зле на нейния млад любим, който давал дежурства и работел на смени. Родом от Бяла Слатина, Веселин завършил Медицинския университет в столицата, а в момента практикувал в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР. Освен това работел за добро име и като изнасял лекции в Академията на МВР.
Източник retro.bgНедялко Недялков съсече водещия от БТВ: Уважаеми Хекимян, днес не е ден на Европа, днес е денят на ПобедатаБезродие, безпаметност, поголовно.
Хекимян по БТВ обяснява с патос, че днес бил денят на Европа. По …
May 9 2018skafeto.com

loading…  • 85
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Здравословни проблеми, свързани с бъбреците, пратили Виктор Николаев в болница, съобщи „Ретро“. Водещият на „Здравей, България“…
error: Съдържанието е защитено!