Папи Ханс

Младият писател и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, стана популярен след своето куриозно парче „Кекс“, с което успя да шокира широката общественост и да привлече вниманието й наистина значително.

Освен това, Папи Ханс е популярен и като бивше гадже на една от най-слушаните български поп изпълнителки сред тийнейджърите – Дара. Особено след като се разделиха, животът на Папи Ханс стана още по-интересен на последвателите му, както и на тези на Дара.Папи Ханс си призна дали е мачкал чаршафите с Тита и Мария ИлиеваПапи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата загуба на баща си. Видяхме какъв проф…May 26 2019skafeto.com

Съвсем скоро, Папи Ханс изгуби своя баща – Владимир Трендафилов, който пък беше познат в съвсем различно амплоа от сина си – литературен критик, поет, преводач и автор на материали в академични сборници и периодични издания, Трендафилов-старши далеч не беше доволен от начина, по който Константин е станал известен. Именно поради тази причина, Папи Ханс обяви, че спира да се занимава с пеене.

Младият изпълнител обаче признава, че се опитва да бъде силен след смъртта на баща си, за да бъде опора на майка си.

„Тя се държи. Учи се да живее без баща ми. Иначе загубата на близък човек не е нещо, което се преодолява, но и аз гледам да съм постоянно ангажиран с работа“, признава той пред Blitz.bg. След трагедията, сега в семейството му очакват с нетърпение едно щастливо събитие. Сестрата на Константин е в напреднала бременност.

„Да, сестра ми очаква дете и е фокусирана върху това – върху новия живот. След два месеца се очаква да стана вуйчо. Има баланс във Вселената – на всяка лоша новина се пада по една хубава“, разсъждава Трендафилов.Уволниха от работа Папи Ханс заради простотиите в „Биг брадър“Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен ка…Apr 4 2019skafeto.com


loading...