Нострадамус 2021

Какво е предсказал за 2021 година, великият гадател от древността – Нострадамус? Пророчествата му са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози се оказват верни. Той е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Предсказанията му обхващат период, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

Няколко от неговите предсказания за 2021 г. може да бъдат видяни в канала „OMG Facts“ във vbox7, като сме ги подбрали специално за читателите на Skafeto.

Предсказания на Нострадамус за 2021:

1. Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

Според тълкуването на катрен, написано от Нострадамус, изключително мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 г. Нострадамус прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021 г.

2. Папа Франциск ще приближи хората по-близо до църквата

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

Независимо колко години папа Франциск ще остане лидер на католическата църква, той ще остави след себе си милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече хора.

3. Глад от библейски мащаб

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

Нострадамус прогнозира, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие.

4. Слънчеви бури

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

2021 г. ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития. Ще се случат мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“. Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция.

5. Мюсюлманите ще завладеят Европа

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

„Камилата“ от пророчествата на Нострадамус е символ на арабското население, което се разпростира в цяла Европа. Не е ясно дали през 2021 ще има нова вълна от емигранти, или пък демографските прогнози за ниска европейска раждаемост и множество бежанци ще са катализаторът на тази промяна.

6. Ще дойде изкуственият интелект

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

Американските войници ще бъдат първите роботизирани хора, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Имплантиран чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за преминем отвъд границите на биологията.

7. Астероид ще удари/приближи Земята

Нострадамус за 2021 г.: Мощни слънчеви бури, земетресения и глад

„В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“. Това може да се тълкува като идващи природни стихии, но други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася до голям астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. В действителност НАСА обяви, че има съвсем реална опасност огромен астероид, наречен 2009 KF1, да удари Земята на 6 май 2021 година според изчисления.

Вижте още:
САЩ отново лидер по инвестиции в изкуствен интелектСъединените щати отново са лидер по инвестиции в изкуствен интелект, сочи доклад на изследователскат…Nov 5 2019skafeto.com

Пробив: Учените създават изкуствен интелект, който може да предскаже кога човек ще умреАко оставим настрани страховете от робота, управляван от изкуствен интелект, той е предоставил на чо…Jun 23 2019skafeto.com

Компютърна програма прогнозира, че цивилизацията ще приключи през 2040Проектът WorldOne, в рамките на който са били проведени проучванията, е стартиран преди близо 50 год…Aug 26 2020skafeto.com

loading...