правила

Всеки от нас иска да има здрава и сполучлива връзка, но това далеч не е лесна задача. Има някои важни правила, които е добре да знаем, за да успеем да запазим връзката си и най-вече самите себе си в нея.

Има много случаи, в които с времето партньорите се променят и връзката между тях става коренно различна. Превръща се в нещо, което и двамата не харесват и в което не искат да участват.

И днес сме решили да ви разкрием някои тънки моменти, на които би следвало да обърнем внимание, ако искаме да имаме красива връзка, която да запази пламъка в себе си за дълги години.Кралското бебе Арчи било кръстено на коткаБебето  на Меган и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от …May 11 2019skafeto.com

На първо място е важно да уважаваме себе си достатъчно, преди да се отдадем на някой друг. Една много често допускана грешка и от мъжете, и от жените, е тази на пълната самозабрава. Много от нас смятат, че ако напълно загърбят себе си и се отдадат на половинаката си, ще я спечелят до живот. Това далеч не е така. Всеки от нас подсъзнателно предпочита да има до себе си човек с характер, който уважава себе си и държи на своето мнение.

Важно е да разберем, че между думите и делата разликата е много голяма. Когато сме влюбени сме готови да повярваме на всяка една дума не партньора си, но с времето се убеждаваме, че думите не означават абсолютно нищо без дела. Ето защо трябва да се научим да вярваме на казаното от човека до нас, едва когато тези думи се превърнат в истински постъпки.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com


loading...