кросоувър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Новият кросоувър „Лада Нива“ се готви да стъпи на пазара с изключително атрактивна цена. По предварителни информации резултатът от проекта Chevrolet Niva-2 ще се продава за 700 000 рубли, което към днешна дата е около 21 500 лева. От концерна GM-АвтоВАЗ официално обявиха, че в проекта са вложени над 4,3 милиарда рубли, а автомобилът е на финалната права. Това пишат специализирани руски автомобилни издания, цитирани от fakti.bg. За да бъде започнато серийното производство на новата Лада Нива, концернът GM-АвтоВАЗ се нуждае от държавни гаранции и кредит.

Точно това беше и темата на срещата между представители на автомобилния концерн и губернатора на Самарска област.Новият джип на „Лада“ вече е на пазара. Няма да повярвате, но цените на ХRАY тръгват от… (ВИДЕО)Дългоочакваният джип на популярната руска марка „Лада“ – ХRАY вече е в продажба, съобщават специализ…Mar 20 2017skafeto.com

Пред него екипът е изложил и основната цел пред новата разработка – да се превърне в лидер на SUV сегмента в Русия, а след това да пробие и в Азия и Европа.

В GM-АвтоВАЗ са си поставили за задача това да стане в рамките на следващите 5 години. По думите на експерти новият кросоувър е от съвсем друг клас в сравнение с Lаdа Хrау и най-продаваните модели в момента – Lаdа 4×4 urban и Chevrolet Niva 1.7 4×4 WD. Шефовете на концерна GM-АвтоВАЗ се надяват с помощта на новия модел да бъде уплътнена почти цялата производствена мощност на завода в Толиати.

Нейният максимален капацитет към момента е 95 000 автомобила годишно, като за 2015 година са произведени 35 000 бройки.

Джип заседна до езерото в калта. Ще се смеете, когато видите как трактор заседна заедно с него и кой ги измъкна! (ВИДЕО)Най-после е време за разходка край езерото и отдих сред природата. Само че ви мързи да ходите пеша. …Mar 29 2017skafeto.com