Анджела

На пръв поглед изобщо не е за вярване, че на тези снимки е една и съща жена. Историята от типа „преди и след“, която преобрази бразилката Анджела е шокираща и за роднините и най-близките й приятели. След като години наред тя се хранела изключително нездравословно, един ден се погледнала в огледалото и се зарекла, че скоро ще накара мъжете отново да се обръщат след нея.

Анджела напълняла драстично, след като се преместила да живее от Бразилия в Англия. Заради нездравословното хранене там килограмите й бързо се покачват нагоре. Младата жена започнала да се чувства уморена, а каквото и да е движение й създавало усилие. „Чувствах се така, все едно съм затворена в тялото на друг“, признава Анджела.
Да отслабнеш от 100 до 65 кг. - Историята "преди и след" на АнджелаСлед като на практика променила живота си, бразилката успяла да свали цели 35 килограма.
Да отслабнеш от 100 до 65 кг. - Историята "преди и след" на АнджелаПазих тази диета 7 дни и запазих резултатите за 3 години! Ето какво трябва да направимДиетите са един от методите, които ни помагат да поддържаме формата си или да отслабнем с няколко ки…Oct 6 2017skafeto.com

Тя се вдъхновила и ентусиазирала след поредното посещение при фризьора си. Той също бил с доста излишни килограми, но когато отишла да си направи прическа, Анджела била изненадана от променения му вид – стройна фигура и видимо по-добро настроение и тонус. „Изведнъж разбрах, че пълната промяна не е нещо, което виждаме при други хора само от телевизионните формати. Може да го направи всеки“, казва Анджела. И така решила да отслабне.

Първото, което прави, е да промени хранителните си навици. Анджела престанала да яде традиционните английски „фиш енд чипс“, забранила си и всички мазни и пържени храни и ги заменила с морски дарове, филета и зеленчуци. Тя започва да се храни на малки порции на три часа и резултатите бързо дошли. За кратко време успява да свали 20 килограма, след което започнала да тренира и във фитнеса.

Започнала и с дълги разходки, които постепенно преминали в бягане. Така дошла и пълната промяна, а днес трудно бихте повярвали, че на снимките е една и съща жена.Диетата на Енджи Касабие постигна фурор! Всички холивудски звезди я ползватЕнджи Касабие е ливанка, но от години живее и работи в България. Тя нашумя именно чрез професията си…Sep 25 2017skafeto.com

loading...