кражба

Едно от основните притеснения на мъжете се отнася до размера на достойнството им. Дори и да не си признават, някои от тях наистина се чувстват несигурни по тази тема и това често ги кара да се държат ирационално. В същото време има мъже, които са надарени и по тази причина нямат никакъв повод за притеснения. Днес ще ви представим една абсурдна история. Става дума за един мъж, който бе обвинен в кражба и то не за друго, а заради размера на достойнството си.

Продавачка от магазин за дрехи накара 47-годишен мъж да свали панталоните си, след като го заподозря в кражба, съобщи The Sun. Мъжът тръгнал на шопинг с приятелката си и нейния 18-месечен внук, пишат от actualno.com. Когато поискали да платят на касата той бил заподозрян в кражба. Продавачката посочила голямата подутина в панталоните му. Мъжът отговорил, че това е неговият пенис, но служителката не се съгласила.

В крайна сметка заподозреният свалил панталоните си и отишъл в една от пробните с охраната, където махнал и боксерките си. Охраната потвърдила, че мъжът не е взел нищо, което не е негово. Клиентът просто бил с много тесни дънки. Изданието съобщава, че проблемът е предизвикан от 25-те сантиметра, които трудно се побрали.

Кражбата е едно от най-често срещаните престъпления. Тя спада към престъпленията против собствеността, защото засяга имуществени права. Основният състав на престъплението кражба е посочен в чл. 194, ал. 1 от Наказателния кодекс (НК): „Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, се наказва за кражба с лишаване от свобода до осем години.“

Както се вижда, изпълнителното деяние е отнемане на чужда движима вещ от владението на другиго и то без негово съгласие. Субектът е общ – може да е всеки. Тъй като има цел – „с намерение противозаконно да я присвои“, престъплението се извършва само при пряк умисъл. Кражби има и тогава, когато част от вещта принадлежи на виновния, но е отнета от владението на пострадалия без неговото съгласие. В маловажни случаи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация, или глоба.Този мъж доказа, че кармата същестува. Ето каква е историята му (СНИМКА)Кармата по дефиниция означава някакво действие и се свързва с принципа за причината и следствието. С…Jul 19 2019skafeto.comИстория, която те трогва до сълзи: Ето как този мъж спаси брака си само с едно единствено изречениеПреди време дъщеря ми, Джена, ми каза: „Когато бях малка, най-големият ми страх беше, че може да се …Jul 17 2018skafeto.com

loading...