обици

Един от най-важните аксесоари за повечето дами са правилните обици. Идеята на този аксесоар е както да бъде в тон с цялостната визия, така и да изрази лиичния вкус на дамата. Това, което повечето от нас обаче забравят е, че различните видове обици подхождат на различните типове лица. Затова и днес ви даваме пример как лесно да ги съчетаем така, че хем да бъдем в крак с модата и да задоволим вкуса си, така и да изглеждаме добре, спрямо формата на лицето си.

Обиците са едни от най-обичаните женски аксесоари, които завършват цялостната ни визия, предават от iwoman.bg. Сигурни сме, че имате ежедневни чифтове, такива за по-специални случаи, други пък със сантиментална стойност от мама или баба… А имате ли чифт, съобразен с формата на лицето ви? В случай, че отговорът е „не”, ви предлагаме да разнообразите колекцията си с някой от следните варианти, които подхождат най-добре на структурата на лицето.

1. Кръгло лице
Ако имате кръгла брадичка и лицето ви е най-широко около скулите, то значи заложете на капковидни или висящи обици, за да внесете баланс.

2. Овална лице
Ако челото ви е малко по-широко от брадичката и имате заоблена линия на челюстта, то значи сте от късметлийките с овално лице. Тези дами са адаптивни към почти всички видове обици, но най-добре да залагат на такива със средна дължина.

3. Квадратно лице
Квадратната форма се характеризира с доста сходни по ширина чело и челюст и квадратна или плоска брадичка. Халките, капковидните и като цяло закръглени обеци са най-добрият вариант за вас, защото помагат да балансирате ъглите на лицето си.

4. Издължено лице
Дамите с по-дълги лица биха могли да заложат на перли, диаманти и халки. Общо взето, всички модели, които не добавят акцент към дължината на лицето.3 лесни грим визии за жени с кафяви очиВ света на красотата има най-различни грим визии, идеи за маникюр, модни предложения и всички те пом…Nov 5 2019skafeto.com


loading...