огромни беди

Снимките обикновено се свързват с хубави спомени и приятни емоции. Има някои неща обаче, които е по-добре да не снимаме, защото ни грозят огромни беди, ако го направим. Снимките са се настанили трайно в живота ни, предават от jenata.blitz.bg. Почти всеки ден снимаме себе си или пък своите близки, опитвайки се да запечатаме завинаги най-радостните и значими моменти от живота си. Снимаме красотата на природата, необикновените места, които сме посетили… Увлечени в правенето на снимки, напълно забравяме, че има неща, които е категорично забранено да се снимат. Езотериците предупреждават, че нарушаването на тези закони може да има тежки последици както за нас, така и за нашите близки.

Може би поради тази причина с фотографиите са свързани толкова много поверия. Понякога, гледайки снимката, хората забелязват неразбираеми явления. Снимката изтрива линията между света на живите и света на мъртвите и затова не си струва да заснемате описаните по-долу неща, за да не си навлечете неприятности и нещастия.

Спящи хора
Гледайки как детето ви спи, ръцете сякаш ви сърбят да грабнете камерата и да започнете да щракате. Най-добре е обаче да се успокоите и да забравите за тази идея, ако не искате да навредите на малкото си съкровище. Работата е там, че докато спи, човек е най-уязвим за влиянието на тъмните сили. По време на сън линията между нашия свят и света на духовете изчезва.

Снимайки спящ човек, вие отваряте вратата към другия свят, в резултат на което в бъдеще спящият може да бъде преследван от различни видения, неуспехи и дори смърт. Много опасно е да снимате малки спящи деца, защото те все още не притежават силно защитно поле. Между другото, точно заради слабата защита не е препоръчително да качвате снимки на деца под 1 годинка в социалните мрежи.

Отражението си в огледалото
Истерията покрай селфитата накара хората все по-често да снимат отражението си в огледалото. Всъщност това е поредната груба грешка, която може да доведе до непредвидими последици. В крайна сметка не е тайна, че огледалото от незапомнени времена се е считало за портал към другия свят. Това означава, че по време на снимката, особено ако е направена със светкавица, линията между нашия свят и света на мъртвите се заличава. Обезпокоявайки света на мъртвите, в замяна рискувате да се сдобиете с кошмари, здравословни проблеми и други неприятности, които биха могли да повлияят негативно на съдбата ви.

Към това добавете и факта, че огледалото има способността да акумулира отрицателна енергия. Това важи с особена сила за старите огледала, преживели повече от една война и пред които може би са извършени най-различни зверства. Правейки си снимки пред такива огледала, може да прехвърлите натрупания негатив върху себе си и сериозно да пострадате.

Мъртъвци
Снимането на мъртъв човек е категорично забранено! Като цяло апаратът няма никакво място на едно погребение, но ако все пак решите да снимате на подобно събитие, бъдете готови за последиците.

След смъртта душата все още е до починалия, след което трябва да отиде в света на мъртвите. Ако в този момент тя попадне в обектива на камерата, завинаги ще остане в тялото, без да намери покой. Между другото, именно поради тази причина всички огледала в дома на покойника се покриват. И изобщо не си мислете, че в резултат на необмислените ви действия ще страда само душата на покойника!

Вие и вашите близки също ще преминете през много неприятности, защото душата ще се появява в дома ви и по всякакви начини ще показва, че не е намерила покой. Между другото, отделна забрана важи за правенето на снимки на гробище. Това място не е подходящо за заснемане, защото душата на мъртъвците, която е невидима за човешкото око, може да попадне в кадъра. Последиците в този случай ще бъдат също толкова неприятни.

Катастрофи и разрушени къщи
Не правете снимки на местата, връхлетени от бедствия, дори там да няма мъртви хора. На такива места се натрупва негативна енергия, която, уловена в кадъра, ще вземете със себе си завинаги. В бъдеще злото, запечатано на снимката, ще започне да напомня за себе си с всякакви неприятности и нещастия.

Ако смятате, че тази забрана се отнася само за местата с масови убийства и нещастни случаи, дълбоко грешите. Всички изоставени, изгорели или порутени къщи също не трябва да се снимат и още повече да си правите снимки на техния фон. Тези места са обект, натрупал отрицателна енергия. В резултат на такава фотосесия може да изпълните живота си с беди и неуспехи!

Черни котки
Дори да става въпрос за домашният ви любимец, по-добре не го снимайте! Това може да е най-сладкото създание и да пречиства енергията на вашия дом, но то е изключително податливо на тъмни сили.

Часовници
Мъдрите хора знаят, че за нищо на света не трябва да се снимат до часовник. Смята се, че в този случай на човека, запечатан на фотографията, не му остава много време на този свят. След като ви запознахме с местата и нещата, които не са подходящи за снимки, е редно да споменем и за някои суеверия, свързани с фотографиите.

Не трябва да късате снимки, да ги пробивате с игли, да ги изгаряте или да се изрязвате от тях. Всяка снимка съхранява енергията на хората, които са на нея. Унищожаването на една фотография може да доведе до заболяване, неуспех и други негативни последици. Особено опасно е да отрежете главата или тялото си от снимка. Подобни необмислени действия могат да доведат до сериозни травми, дори и до смърт.

Не трябва да разпръсквате снимките си и да ги оставяте на места, където могат да попаднат в ръцете на недоброжелатели. Както вече споменахме, снимката съхранява част от енергията на собственика си, което означава, че попадайки в лоши ръце, чрез нея може да ви урочасат. Снимките на починали не трябва да се съхраняват в един албум със снимки на живи хора. Ако енергията на образите се смеси, живият човек може да се сдобие със сериозни здравословни проблеми.

Вижте още:Изхвърлете тези картини незабавно – привличат бедност и болести в домаПочти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените в помещенията. Истина е, че изкуство…Oct 9 2019skafeto.com


loading...