Апокалипсисът ще настъпи на 1 февруари 2019 г, обявиха новата дата дата за края на света руски медии. Привържениците на теорията на заговора дори са се докопали до точното време на глобалната катастрофа – 11:47 преди обед.
Но тези цифри не са изсмукани от пръстите. Работата е в това, че съответната информация е била публикувана на сайта на НАСА, а след 4 дни свалена. Но през това време мнозина успели да я забележат.
Кое е бедствието, което потенциално ще унищожи човечеството след по-малко от година? Теоретиците са убедени, че това е околоземният астероид 2002 NT7, който ще падне върху нашата планета.
Силата на удара ще бъде колосална и ще превиши мощността на взрива от 30 милиона атомни бомби. По време на сблъсъка скоростта на астероида ще е почти 30 километра в секунда.Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е новият АпокалипсисДвама от великите пророци на историята – Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата с…Jul 5 2018skafeto.com

Специалистите от НАСА първоначално написали, че смъртоносното небесно тяло ще се сближи критично със Земята и вероятно ще се вреже в нашата планета. Сега, след като първоначалният текст е свален от сайта, астрономите твърдят, че 2002 NT7 напълно благополучно ще прелети на около 63 млн.км от Земята.
Все още не е ясно дали астрономите са сгрешили първо нещо в изчисленията си и след това са забелязали грешката си. Или пък тайните сили, които управляват света, са решили да не информират обществеността за приближаващия апокалипсис, за да не възниква паника и хаос и те спокойно да се укрият в скривалищата си дълбоко под планините или дъното на моретата, твърдят любителите на конспирации, цитирани от esoreiter.ru.
Източник blitz.bgИдва ли денят на Страшния съд: Учени разкриха как ще загине човечеството и обявиха кога настъпва АпокалипсисътЕкип от учени в Рочестър – Ню Йорк изчисли според няколко математически модела какво ще се случи с п…Jun 3 2018skafeto.com


loading...