тест животно

От изборът ви на животно в този визуален тест ще ви се разкрие духовно послание. Изберете бързо и без да се замисляте прекалено дълго.

Ако сте избрали елена, трябва да спрете да търсите тук и там решението. Трябва да погледнете вътре в себе си, за да намерите отговора, защото времето е най-големият урок. Вашите преживявания са ви научили на много, дори без да осъзнавате. За да получите отговорите, трябва да погледнете отвъд всички страдания, които са възникнали по пътя ви. Изживали сте достатъчно много по време на вашия досегашен жизнен път, за да се ориентирате правилно занапред.

Вашите преживявания са ви подобрили като цяло. Вие сте получили мъдрост, която ви помага да знаете следващите си стъпки. С всяка ситуация, с която сте се сблъскали в живота си, всеки път сте ставали по-мъдри. Трябва да си дадете време. Време, за да успокоите ума и душата си. Вече го знаете, но не обръщате достатъчно внимание. Доверете се на себе си и вярвайте, че имате мъдростта да се преборите с проблемите си.

Изборът на сокол означава, че трябва да оставите място за нови неща в живота си. Това показва, че сте твърде зает и че трябва да направите промяна. Показва и нуждата от допълнително пространство и свободно време в живота ви. То може да е нов дом, нова храна, нов спорт, нов човек до вас, нова работа и много други. Може да е всичко, което не е присъствало до сега в живота ви.

За да освободите място за нови дейности, трябва да се отървете от стари. От вас зависи да знаете кои са важни. Някои неща вече не са полезни. Колкото по-скоро ги разкарате от ежедневието си, толкова по-бързо ще имате място за нови идеи.

Ако вашият избор е овенът, тогава страдате от значително ниво на стрес. Първо, трябва да знаете, че сте свършили чудесна работа в справянето с тази огромна какафония, която ви е притеснявала и сега трябва да намерите време да починете, за да възстановите силите си.

Намерете си по-свободен ден и пробвайте да го прекарате в медитация или сред природата. Направете това, което ви прави щастливи и наистина отделете време за себе си. Трябва да изчистите ума си, защото скоро ще се нуждаете от концентрация и енергия. Неотдавнашните предизвикателства вече са минали, но има още и ще трябва да се подготвите за тях.
Кое е нещото, което видяхте на картинката? Вижте какво говори това за вас (ТЕСТ)Хората често не обръщат внимание на детайлите, но понякога именно те са тези, които имат значение. В…Jul 10 2019skafeto.com

loading...