Ненужните отпадъци отдавна вече се събират разделено – има си контейнери за метали, за стъкло, за пластмаса и хартия. Ако погледнете в контейнерите ще установите, че доминиращо е количеството на изхвърлените пластмасови отпадъци. И това е естествено, тъй като те отдавна са се настанили трайно в нашия бит. И все пак, не е ли възможно за някой от тях да се намери друго приложение и така да им се „вдъхне нов живот“. Може – както ще установите от приложеното видео.ГЕНИАЛЕН ТРИК! ДАМИТЕ ПО СВЕТА ПОЛУДЯХА ПО НЕГО. Преобразява за дни ЦВЕТЯТА В ДОМА ВИ…Всяка уважаваща себе си домакиня държи да има в дома си ако не зимна градина, то поне един набор от …Dec 2 2016skafeto.com

Вижте какво може да си направите с подръчни средства от едно пластмасово шише със средни размери: лейка за поливане, приспособления за пръскане, приспособление за дълбоко напояване на почвата и – разбира се – много удобна лопатка, с която да сипвате пръст или торове или каквото си пожелаете.

И всичко това – от едно шише, предназначено за боклука! Затова, винаги се замисляйте, преди да изхвърлите непотребни на пръв поглед предмети, особено ако те са от пластмаса! Твърде вероятно е да им намерите приложение за най-неочаквани цели, като се опирате на вашето въображение и сръчност. Опитайте!

loading...