измиване на прозорците

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Едно от най-неприятните задължения на всяка домакиня е периодичното измиване на прозорците в апартамента, особено откъм външната им страна! Винаги имате чувството, че може в един хубав момент да извършите „свободно падане“ към земята! Да не говорим за подсушаването с безброй парчета от стари вестници!

Е, проблемът с почистването на прозорците е намерил оригинално решение още преди 25 години с конструирането на ефикасно приспособление от компанията Tyroler bright tools, учудващо все още неизвестно у нас!

Чрез видеото ще можете да се запознаете с неговото действие. Нарича се Глайдер (Glider) и се състои от: две еднакви магнитни половинки, обезопасителен канап или пръстен, две парчета микрофибърно платно и т.нар. „разрядник“, използван за разделяне на магнитните части след употребата им.

Действа се по следния начин: напръсквате двете страни на прозореца с почистващ разтвор, съединявате през стъклото двете магнитни части, обезопасявате с канап, или със защитния пръстен върху пръста ви, движите глайдера S-образно до отстраняване на течността от двете страни на прозореца; подсушавате като поставите откъм вътрешната страна на магнитните половинки парчетата платно с малко почистващ препарат върху тях и така обирате останалата върху стъклото течност до пълното изсушаване на повърхността.

За всяка домакиня: Уникален трик за почистване на пералнятаНе всеки редовно почиства пералната си машина, защото изглежда, че почистването ежедневно с вода и п…Jun 8 2019skafeto.com

7 трика за почистване и домът ни винаги ще е готов за гостиДумите почистване и работа не вървят ръка за ръка.. Трудно е да поддържаме дома си в отлично състоян…Jun 16 2019skafeto.com


loading...