https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Рапърите Павел и Венци Венц, които бяха водещи на шоуто „Гласът на България“, се опитаха да изнудят победителя Радко Петков, узна HotArena.

След като съобщиха името му, те го питаха какво ще направи с наградата от 50 000 лева, на което той отвърна, че още не знае. После веднага му се натиснаха да направят общо парче, което да плати с парите, но 17-годишният талант се направи, че не ги чува. Павел Николов обаче беше твърде настоятелен и повтори въпроса си, на който Радко отвърна, че би направил дует с тях, но всички видяха нежеланието в погледа му, пише „Телеграф“.Марги Хранова взима ужасно голяма сума от ВИП Брадър. Ще дели къщата със Сашка Васева и куп силиконкиГоляма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ вече е попълнен, но все още…Jun 13 2017skafeto.com

Радко Петков е доста гъст с певеца Веселин Маринов. Още от 2014 г. покрай шоуто на „Нова“ – „Големите надежди“, в което съдии бяха Любо Киров, Дивна и Веско, младежът успя да впечатли изпълнителят на „Нашата полиция“. Тогава Веско му каза, че ще е престъпление, ако не стане певец.

Веднага след това Радко получи покана от Маринов за участие в негов концерт в Троян, който е и родният град на победителя в „Гласът на България“.

Признанията не спират до тук. Иван Лечев, в чийто тим бе Петков, го определя като „безумно талантлив и страшно работлив“, а Графа го нарича „извънземен“, пише „България Днес“.Динко от Ямбол изуми всички! Отсвири „ВИП Брадър“. Отказал колосален хонорар, защото…Динко Вълев от Ямбол направи нещо, което изуми хиляди българи. Прочулият се като Ловеца на мигранти …May 30 2017skafeto.com