копират руски клип

Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип към песента „Само да поискаш“. Кадрите са заснети в екзотичен Дубай и видеото бързо събра погледите с оригинална идея и пресъздаване, пише show.blitz.bg.

Павел и Венци Венц са едни от най-слушаните изпълнители в своя стил от тийнейджърите и определено могат да се похвалят с не малко почитатели. Дали обаче най-новата им постъпка няма да разочарова дори и най-верните им фенове?

Както се очакваше обаче, идеята е крадена едно към едно от руската звезда Егор Крид и неговата „Потрачу“. Кадрите са съвсем идентични. А най-вероятно, ако тази информация стигне до руския им колега, той ще предяви авторски претенции и нашите момчета ще имат юридически проблеми.Слави изригна срещу партиите: Оправяйте се като всяко българско семейство – с колкото имаТелевизионният водещ Слави Трифонов публикува нов пост в страницата си в социалната мрежа Фейсбук по…Jun 25 2019skafeto.com

С тази песен Павел и Венци Венц категорично опровергаха слуховете, че се разделят. Нещо повече, похвалиха се, че работят усилено върху втория си албум. „Ние продължаваме да вървим заедно напред и да правим музика, която ни харесва“, споделиха наскоро в свое интервю.

Нашите звезди явно са върли почитатели на голямата руска сензация Егор Крид. Те са заимствали идеята на целия видеоклип и са я превъплътили в своя проект. Егор пробива през 2011 г., когато в интернет излиза неговият първи видеоклип Любовь в сети“ (Любов в мрежата), който той заснема самостоятелно. През 2012 г. побеждава в конкурса „Звезда Вконтакте – Пятый канал“ (Звезда на Вконтакте) в номинацията за „Най-добър хип-хоп проект“.

Видеоклипът „Патрачу“ е създаден от него през 2017 г., а Павел и Венци Венц я крадат и я създават през тази година.Лили на Слави Трифонов се вбеси от поредния слух и изригна: Няма да го напускам, оставете ме да почивам!„Няма да напускам Слави, оставете ме да си почивам.“ Така Лилия Стефанова, втората беквокалистка на …Jul 24 2018skafeto.com


loading...