Похотливият актьор Стоян Алексиев явно не си е взел поука от грозния скандал, в който се забърка преди време. През лятото на миналата година той бе заснет в порнографски сцени пред Народния театър на пъпа на столицата с младата си любовница Ивана Бобойчева, тогава студентка в НАТФИЗ. Кадрите, които документираха похотливеца, взривиха общественото мнение, а с поведението си 67-годишният актьор си навлече гнева и на директора на първата ни сцена Мариус Донкин.
Преди дни Алексиев отново бе уловен от фотографите на „Ретро” в интимни пози с 44-години по-младата си приятелка. И отново – пред Народния театър в София, чието име веднъж вече опетни. Двамата не криеха чувствата си и страстно се прегръщаха, без да се притесняват от любопитните хорски погледи.
Палавият актьор Стоян Алексиев пак се натиска с любовницата (СНИМКИ)
Палавият актьор Стоян Алексиев пак се натиска с любовницата (СНИМКИ)
Тончо Токмакчиев тръпне по лъскав джип. Актьорът се наслади на изненадващо внимание от страна на нежния полЛюбимият актьор Тончо Токмакчиев трепери като над малко дете за новия си лъскав джип, видя „България…Oct 10 2018skafeto.com

Междувременно скоро след грандиозния скандал Алексиев бе пенсиониран и остана на половин щат в Народния, като един от аргументите бил, че му трябва работа, тъй като издържа и младата си приятелка. Неотдавна пък въпросната Ивана Бобойчева, която завърши актьорско майсторство за куклен театър, бе назначена на работа в Шуменския театър. Явно обаче разстоянието от близо 400 километра не може да е пречка пред влюбените.
„Той е на възрастта на дядо ми, а не се свени да се прегръща с толкова младо момиче по улиците. Чудя и се и на нея”, сподели със своя приятелка млада дама, разпознала известния актьор.
Въпреки любовните си изцепки Алексиев продължава да живее в семейното жилище, а съпругата му Надежда очевидно не се притеснява от конфузната ситуация.Владо Карамазов взел диплома за сладкар с тройки: Актьорът избутал едва-едва кулинарното училищеПродуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев ще е вечно благодарен на даскалите в Техникума по общ…Sep 10 2018skafeto.com

loading...