Парапсихоложката Рени Атанасова

Рени Анастасова e маг, парапсихолог и единствената жена екзорсист у нас. Тя е завършила психология и от години помага на болни и нещастни. Научила се е да бае и лекува по метода на известната гадателка Джуна. Отделно от това е изучавала египетска и славянска магия при Елена Вакуленко. Търсят я както пациенти с различни заболявания, така и хора със зависимости и такива, страдащи от магии.

Рени споделя, че способностите ѝ са доказани при редица тестове. При измерване на енергийното ѝ поле се отчитат 185 бала, колкото е силата на вълна цунами. По време на изследването Рени спира дори компютрите в залата. Специалисти в областта я определят като човек индиго.

Тя разкрива, че е получила дарбите си след три почти смъртоносни катастрофи. „Случиха ми се последователно през първите 37 години. За последната помня, че в „Пирогов“ изпаднах в кома, а след това – в клинична смърт. За минути духът ми излезе от тялото и се видях отгоре, колкото и смешно да звучи. Останах съкрушена от гледката – тялото ми бе в кръв, лявата половина на лицето обгорена, крайниците счупени, а гръбначният стълб с множество фрактури. Чух лекарите да казват, че ме „изпуснали“. Часове по-късно се събудих на масата за аутопсия в моргата“, разказва Атанасова. Тя хвърля в потрес патоанатома, като се съживява буквално от мъртвите. Тогава започнала да вижда хората в различни цветове. След като се подложила на изследвания, разбрала, че това е умение на хората индиго. Майката на Рени, уплашена от последствията от катастрофата, отишла при Ванга.

Пророчицата от Рупите сама потвърдила, че Атанасова има дарба, с която ще помага на мнозина. Парапсихоложката разкрива, че в момента най-страшните магии са румънските, копанарските и турско-циганските. От опит тя знае, че се разваляли изключително трудно. С такива проклятия при нея идвали не само хора от народа, но и звезди. „Имам предаване по телевизията и от там голяма част от популярните хора ме издирваха. Все пак вече повече от 25 години се занимавам с това и да ви кажа – почти няма човек да е недоволен от срещата с мен“, казва маг Рени. По метода на Джуна тя не само разваля зли намеси, но и помага на хора с алкохолизъм, безплодни, както и такива, които се нуждаят от късмет в бизнес начинания. Най-странната ѝ дарба обаче е екзорсизмът. „Един ден на консултация при мен дойде семейство. Всичко в живота им рухнало изведнъж. Съпругата почнала да буйства по улиците, събличала се гола.

Тъкмо тя се успокоява, проблемите почват при мъжа ѝ. Видях къде е бедата. Жената преди това си „играла“, като викала духове. Но паранормалните същества обсебили мъжа. Видях как едно малко човече подскача около него. Направих ритуал за прогонване и обясних на мъжа, че само ако той допусне духа, може да се получи обсебването. За целта използвах светена вода, дървен кръст, червена свещ и почнах да говоря заклинанията. Пациентът захриптя като кон, очите му се уголемиха и станаха червени като кръв. После заповядах на мъжа да се обърне на изток, но обсебилият го дух отказа. Направиха кръг с брашно около него. И духът излезе.

По-късно по брашното разбрах, че това е детски дух, който го беше хванал през кръста“, разказва Атанасова. За близкото бъдеще тя твърди, че България я очакват наводнения и земетресения. „Чака ни още една трудна година, но нещата тръгват към оправяне“, казва феноменът.Ясновидката Елка Стефанова: Минете по тялото си с яйце, за да видите имате ли магия!Елка Стефанова е психолог, парапсихолог, ясновидка. Тя работи чрез своите дарби за откриване и неутр…Sep 18 2019skafeto.com

loading...