парите и късмета

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Парите и късмета са сред важните неща в живота ни, за да можем да се чувстваме добре и да поддържаме нормален стандарт на живот. Затова и днес ви представяме начин, по който можем лесно и бързо да ги привлечем у дома си.

Наскоро попаднах на едно списание, в което пишеше как още от древността хората съвсем бързо и лесно са привличали парите, щастието и радостта в дома си. Така освен това те са пъдели и лошата енергия от жилището си, а всичко отнемало секунди. Оказва се, че всички притежаваме нужното в дома си, но не сме и подозирали за свойствата му.

Древните вярвали че дафиновият лист носи успех, и изпълнява желанията. Той пази уюта в дома, има силна енергия и се използва за почистване на жилището заради силната си енергия. Освен това е много полезен срещу влага и неприятна миризма в дома ви. За целта просто трябва да изгорите едно листенце от него. Той съдържа етерични масла, които имат способността да отпускат тялото и почистват дихателните пътища.

Когато в дома си изгорите листо, жилището се изпълва със свежест, лошите миризми изчезват, главоболието се изпарява, а дишането ви става по леко. Това нещо помага идеално при борба със стрес и безсънието. Хората моментално усещат зареждане с положителна енергия. Дафиновият лист отблъсква насекомите и успешно ще кажете „сбогом“ дори на молците.

Вземете един дафинов лист, сложете го в чиния, запалете го и обиколете стаята, докато листото не изгори напълно. Може да излезете след това от стаята за 10-на минути. Гарантирам ви, че моментално щом се върнете, ще усетите промяната и колко по-добре ще се почувствате моментално.

Вижте още:Веднага изхвърлете тези неща от дома сиМного от нас имат множество вещи в дома си, които не само не използват, но дори не знаят какво точно…Dec 14 2019skafeto.com7 вещи, които всяка стилна жена има в дома сиДомът е не само мястото, където се чувстваме най-спокойни, но и носи информация за нас като хора. В …Nov 26 2019skafeto.com