тайни при прането

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Хотелите са мястото, на което хигиената е много важна, тъй като те се ползват от хиляди различни хора всеки ден. Именно затова и поддържането на чистота в стаите на хотелите е от изключителна важност както за реномето на хотела, така и за комфорта и спокойствието на гостите. Персоналът на всеки хотел си има различни похвати, по които постига резултатите, които се изискват. Днес ви представяме 5-те тайни при прането, които се използват в хотелите.

Персоналът разкрива, че първият трик е пералнята да не бъде препълнена, а да запълним само 80% от нея. По този начин даваме достатъчно място на дрехите, за да се изперат по най-добрия начин и да не остане никаква мръсотия по тях.

Втората тайна е по отношение на градусите на пране. Те не бива да са под 40 и да надвишават 60. Ако перем на градуси в тези граници, дрехите ни ще се дезинфекцират най-добре и ще се премахнат всички петна. Ако водата е прекалено студена, тя няма да унищожи бактериите, а ако е прекалено топла, ще увреди материята на чаршафите.Потресен служител разкри за страшни гнусотии в кухнята на хотел в КитенСтраховити подробности за случващото се в кухнята на хотел по българското Черноморие разкри потресен…Aug 15 2017skafeto.com

Третата тайна е по отношение на омекотителите. Вместо омекотители, можем да използваме оцет. Количеството е 100 милилитра и с този трик дрехите стават меки и без петна от препарати.

Четвъртата тайна е по отношение на сушенето. По възможност най-добре е да сушим на открито, под слънчевите лъчи. По този начин дрехите не се мачкат, както е при сушене в сушилня.

И последната тайна е за удължаване живота на пералнята ни.  За да й помогнем да работи по-дълго, е добре няколко пъти годишно да я пускаме празна на 90 градуса, с малко оцет и лимон, за профилактика.Виктор Николаев се оказа страшен скандалджия! Подлуди хотелиери в Гърция, кара се за каквото му падне, дори за лютеницаЗвездоманията тресе здраво едно от най-разпознаваемите лиза на българския телевизионен ефир – Виктор…Jul 27 2017skafeto.com