Алекс Раева

Доста пъти са се носили слухове и мълви, че телевизионната водеща и певица Алекс Раева е бременна. Този път обаче нейната пиарка потвърди новината и тя вече далеч не е нито слух, нито мълва. Благата вест е факт.

Както повечето бременни жени, така и Алекс Раева не иска да дава никаква публичност на този факт поради суеверие. Твърди се, че певицата е бременна в петия месец и се очаква да стане майка през юли. Освен това, тя явно кара лека бременност, тъй като съвсем скоро беше на почивка с приятелката си Мария Игнатова на Малдивите.

Носят се и много други слухове, които обаче се оказват напълно грешни – че Алекс Раева е забременяла ин витро. Напротив, забременяла е по напълно естествен път, но към този момент не издава кой е бъдещият татко, тъй като и самият той не желаел никаква публичност.Сиян Генов, плоскоземец: Измама са снимките на кръглата ЗемяСиян Генов е на 32 г. от Варна. Той е холистичен нутриционист, или иначе казано – специалист по здра…Mar 28 2019skafeto.com

Определено за широката аудитория представлява голям интерес кой е мъжът до Алекс Раева и с какво се занимава, но тя не издава нищо повече от това, че със сигурност е постигнал доста неща в живота. Двамата са заедно повече от година и въпреки че мъжът живее в чужбина, любовта между тях пламнала тук, в България.

Разликата във възрастта им не е никак голяма – той е по-голям от нея само с една година, а тя твърди, че го приема като свой учител в живота – нещо, което е търсила във всички мъже, с които е била до сега. Пожелаваме на Алекс лека и спокойна бременност!Изповедта на една неблагодарна дъщеря: Татко си отиде от мъка по менеНикога няма да забравя деня, в който намразих баща си. Току-що бях разбрала, че той е обикновен рабо…Mar 28 2019skafeto.com

loading...