Плутон във Водолей

Както вече писахме, смяната на знак на „Господарят на Трансформациите“ – Плутон е най-значимото събитие през 2023 г. Планетата „джудже“ се движи бавно, управлява големите маси хора и неговото влияние няма да се усети бързо, но за сметка на това, ако има нещо ненужно и гнило, Плутон ще го отстрани, за да направи възможност за нов растеж.

Очаква ни едно доста различно време, което трудно бихме прогнозирали, защото Водолеят рядко си поставя рамки и граници.

Този знак свързваме с технологиите, интелекта, свободата, висшия ум и високия интелект. Водолеите са известни като бунтовниците или революционерите в Астрологията.

В наталната карта Плутон дава информация, какви са нашите кармични уроци, къде ще са нашите изпитания и буквално подлага на проверка силата на нашата воля.

Разположението на Плутон в домовете показва също къде личността преживява старо желание или навици на поведение и къде резултатите на тези непреодолими подбуди обикновено създават болка и страдание.

Всеки дом, в който се намира Плутон, ще покаже къде личността е склонна да се опитва да налага волята си на другите, но това е също област на живота, където може да се постигнат най-впечатляващите успехи по пътя към личното развитие.

Плутон трудно може да се анализира, както за по- глобални събития, така и за значението му върху индивидуалния психологически строеж на човек. Там вечно има нещо скрито, нещо недоловимо, нещо мистериозно. А какво ще донесе за вас лично тази промяна на знак, трябва да се разгледа в индивидуалните ви карти и да се отчетат аспектите на Плутон в наталната ви карта.

Бъдете готови за промяна, само така ще успеете да се интегрирате към Новото време, време, в което човешката ръка и ум ще се роботизират.


loading...