подредбата на дома

Домът е мястото, където се чувстваме спокойни и щастливи. Често обаче не ни остава достатъчно време, за да го приведем в идеален вид и все има някоя част от жилището, която е по-разхвърляна. Обикновено не обръщаме внимание на това, докато не ни се наложи. Днес ще ви представим какъв е характерът ти според подребата на дома.

Обръщате ли внимание, когато ходите на гости, на подредбата на апартамента? Някои забелязват декорацията, други – мебелите, а трети – на книгите, пише „Дарик“, предават от jenata.blitz.bg. Малко хора обаче обръщат внимание на разхвърляните пространства в апартаментите. Те най-вероятно са добре скрити от гостите, но все пак, ако забележите някоя по-разхвърляна стая, ето какво казва тя за характера на собственика или наемателя на апартамента.

Коридора
Разхвърляните предмети в близост до входната врата обикновено означават страх от комуникация. Оставяйки чанти, чадъри, торби до вратата, хората запречват подсъзнателно достъпа на хората до себе си. Тези хора трудно създават нови приятелства, а големи групи от хора ги карат да се чувстват некомфортно. Това говори още и за хронична умора.

Кухнята
Многото мръсни чинии и пълни рафтове говорят за емоционална нестабилност. Вероятно собственикът страда от депресия и е лесно раздразним. Друг вариант е човекът в кухнята да е нарцистичен и егоистичен.

Шкафове
Хаосът в шкафовете е знак, че човек е перфекционист. Вероятно всичко около тях е добре подредено и почистено. Тези хора обаче често имат нереалистични очаквания и разочарованието често ги ядосва.

Работно бюро
Това може да е сигнал, че човек е или креативен, или не особено зрял. Въпреки че цари хаос върху бюрото им, те винаги знаят кое къде е.

Балкон
Много хора слагат всичко непотребно там. Това е знак, че собственикът на апартамента се притеснява да не загуби всичко, което има. Притежавайки много вещи, те се справят с фобиите и страховете си. Вещите ги карат да се чувстват сигурни.
Вижте още:Притча, която разкрива истинския ни характерВсяка притча има своята поука. Предимството на тези поучителни разкази е, че са едновременно полезни…Nov 5 2019skafeto.comКакво разкрива цветът на очите за характера ниЦветът на очите е важен не само за външния ни вид, но и за характера ни, споделят психолози. Оказва …Oct 11 2019skafeto.com

loading...