колко пъти се прераждаме

Древните египтяни са били една от най-развитите цивилизации не само за времето си, но и като цяло. Техните вярвания и познание и до ден-днешен впечатляват хората и учените дълбоко. Познанието им по отношение на смъртта и преражданията се свързва и с вярванията им, разбира се. Днес ще ви представим гледната точка по тези въпроси на древните египтяни.

Абидос е последната столица на египетската империя и е мястото, на което се намира храмът, който разказва историята на човешкото прераждане. Храмът е построен от фараон Сети I и сина му Рамзес II. В храма има 36 колони, които поддържат тавана на залата, която разкрива познанията на египтяните за Космоса, Вселената и смъртта.

Според египтяните духът на всеки човек преминава през процеса на прераждане в рамките на 1 космически цикъл. Космическият цикъл според тях представлява една обиколка на Слънчевата система около централното Слънце на галактиката. Обиколката продължава почти 26 хиляди години, а през това време нашата планета преминава през всички 12 съзвездия. Благодарение на това, човешкият дух успява да усвои енергиите на всяко съзвездие.

За това време духът на всеки от нас се преражда 700 пъти.

Познанието на древните египтяни: Ето по колко пъти се прераждаме

Целта на тези прераждания е да може духът чрез преживяванията си на Земята да научи и усвои законите и ценностите на Вселената. Когато духът приключи с преражданията, тоест когато се е научил на уважение, смирение, щастие и хармония, той продължава напред.

Продължаването напред се изразява в превръщането на човека в безсмъртно създание, което не зависи от материята и времето. Когато продължим напред, според египтяните, ние получаваме нова съдба, която трябва да изпълним и човешката смърт е просто преходът към нея.

Вижте още:Имате тези признаци? Ако е така, то душата ви се е прераждала повече от веднъжМного хора вярват в прераждането. Има безброй теории за това дали човешкият път завършва със смъртта…Mar 10 2017skafeto.com

Има 4 типа сродни души. Ето как да разберем кои са и как да се свържем с тяхВ живота си всеки от нас се стреми, дори и да е на подсъзнателно ниво, да намери сродната си душа. О…Jan 19 2018skafeto.com


loading...