д-р Куин Лечителката

Познахте ли я? На 65 години е, а все се снима по бански

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин Лечителката“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки!

Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да запази до такава степен външния си вид и очарователната си усмивка  през годините?! И то при положение, че има зад гърба си 4 брака и е отгледала също такъв брой деца!

Според признанията на актрисата тя е достатъчно мързелива и не обича специалните физически натоварвания. Тогава? Според нея, начинът на хранене е в основата, но – смеем да добавим – от значение е и генетичната предопределеност на процеса на състаряване.

Пълен разврат в новия БГ сериал „Ускорение“: Голи мацки дефилират край Митовски и Куката (СНИМКИ 18+)Бързи жени, красиви коли и обратното! Разврат с аромат на бензин, феродо и изгорели гуми се очертава…Jul 17 2018skafeto.com

Менюто й съдържа повече зеленчуци, плодове и пилешко, докато червеното месо е напълно отхвърлено! Актрисата твърди, че съчетанието от авокадо, ядки, зелен чай, гарнирано с много вода е в успешното поддържане на безупречния й външен вид, дори и на средна възраст!

Познахте ли я? На 65 години е, а все се снима по бански

Джилиън Андерсън с неприятна новина за феновете сиПомните ли Джилиън Андерсън, която изигра ролята на агент Скъли от култовия научно-фантастичен сериа…Jan 22 2018skafeto.com


loading...