Слави изказвания атакува Бойко Трифонов томбола политик празник Халваджиян Седем-осми Росица Димитрова слави трифонов иванчева партиите

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Слави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Луксът, в който залязващият шоумен се къпе от години, за пръв път излиза на бял свят точно в навечерието на финала на неговата тв кариера.
От 31 юли тази година, когато ще се излъчи последният епизод на Шоуто на Слави, което пада от ефира заради скандално нисък рейтинг, Дългия ще се посвети изцяло на харченето на милионите си.Обрат: Спортен журналист сяда на стола на Слави ТрифоновПопулярният в спортните среди журналист Станимир Бакалов е най-вероятният заместник на Слави Трифоно…Jun 4 2019skafeto.com

Още отсега учиндолецът е започнал с имотните сделки, като през миналата седмица стана ясно, че продава един от най-скъпите си апартаменти в София, намиращ се в столичния квартал „Борово“, за 2,6 милиона лева.
Само няколко дни по-късно обаче обявата, чрез която лъсна, че един от многото палати на Трифонов се простира на колосалните 438 квадрата и заема цял етаж от тузарски комплекс, бе премахната.

Вероятно чалга месията от Учин дол е размислил и не иска все още да се разделя с жилището, което разполага със собствен асансьор, задвижван със специален чип, фитнес помещение, джакузи за 6 души с панорамна гледка към Витоша, камина и даже бял поръчков роял, макар вече да не живее в него.

Въпросният ултралуксозен апартамент Дългия обитаваше с предишната си половинка – танцьорката Мартина, но след окончателната им раздяла реши да смени обстановката и си купи имение в затворения комплекс „Делта Хил“ в пернишкото село Кладница за баснословната сума от 5 милиона лева.

Просторната къща на Трифонов с 1200 квадратни метра застроена площ разполага с частен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван от мощни соларни батерии. Това са само част от екстрите в 5-звездния имот. Пернишкият двор на Трифонов също е огромен – над 4 декара, а гледката от имението му е смайваща – разкрива с цялата си красота и величие планина Витоша.

Барбекю, зелени площи с 3 беседки, много дървета и редки растителни видове намират своето място в двора стадион на мултимилионера, който лицемерно твърди, че го еня за бедния народ, а не спира да си пазарува имоти и коли за нечувани суми и да се движи, ограден от тълпа бодигардове като истинска мутра. Последната му неприлично скъпа придобивка е уникален джип „Мерцедес“ G класа от новата модификация 4х4.

Всъдеходът е доста по-висок и мощен от останалите модели на джипа „кубче“ и е създаден за арабските клиенти на флагмана на немското автомобилостроене. Дългия е първият българин, който яхва високопроходимото возило, чиито предишни модели са предпочитани от мафиоти и бизнесмени с тъмна слава. За мегаджипа „загриженият” за народното добруване Трифонов профукал без срам 500 хиляди лева.

През годините той стана пословичен с парите, които хвърля за автомобилния си парк. Към днешна дата учиндолецът притежава почти толкова автомобили, колкото цялото Народно събрание, сред които лимузини на „Мерцедес“, джипове „Рейндж Роувър“ и такива на „Тойота“, в които се вози многолюдната охрана, която го ескортира, сякаш е арабски шейх.

Неотдавна Вежди Рашидов призова не само политиците, а и всички публични личности с влияние в обществото, да декларират имуществото си, за да се види кой кой е. Той визира и Слави Трифонов, който редовно раздава морални присъди от екрана, първо да докаже собствения си морал, като декларира своите доходи, имоти и коли.Слави Трифонов пусна във Фейсбук статия, която всички споделят сегаПодозренията, че Слави Трифонов и екипът му възнамеряват да се впуснат в политиката след слизането н…Jun 4 2019skafeto.com